Bakondi: az embereket foglalkoztatja a konzultáció

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.

2017. október 12. 21:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Hunt: Showdown - 12 percnyi játékmenet mutatja meg a csend erejét A játék más aspektusai mellett a Hunt: Showdown legújabb gameplay videója azt is kihangsúlyozza, hogy érdemes lesz odafigyelni, mennyi zajt csapunk lopakodás közben.
Pisztolyos rablót birkóztak le egy sevillai kisbolt vásárlói Rossz közértet nézett ki magának a maszkos-fegyveres férfi.
Bakondi: az embereket foglalkoztatja a konzultáció A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.
Sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés egy új technológiának köszönhetően Két éven belül sokszorosára nőhet a mogyorótermesztés Magyarországon a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) és a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Zrt. (MKSZN) új technológiájának köszönhetően közölte az MKSZN csütörtökön, a Mogyoró- és Mandulakonferenciát követően, ahol az ország gyümölcskutatói a növekvő mogyoró- és mandulatermesztési igényekről tárgyaltak.
Szijjártó kioktatta az ukrán kormányt Csak ne akarják megmondani, mi a jó a kárpátaljai magyaroknak - érvelt a miniszter.
Jennifer Aniston hatalmas összeget adományozott a rászorulóknak A Maria, Harvey és az Irma hurrikán elszenvedőinek szeretne segíteni.

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.