Bakondi: az embereket foglalkoztatja a konzultáció

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.

2017. október 12. 21:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Öngyilkos merénylet egy pakisztáni keresztény templomban Öt embert halt meg.
St. Martin koncertjegyekkel járult hozzá a Jónak lenni jó! akcióhoz Ma egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia.
Egy app, ami megmondja, túlságosan be vagy-e tépve a vezetéshez
Kozma atya: Nem pénz kérdése a segítség Évtizedek óta segíti a Máltai Szeretetszolgálat a nélkülözőket, a bajba jutottakat és idén a Jónak lenni jó! kedvezményezettjei.
Francia bírókáosz: érvénytelen gól miatt vette el az érvényeset Megállította a játékot, mert azt hitte gól volt, de nem. Viszont így hiába rúgták be a kipattanót.
Kevin nélkül nincs karácsony, de itt egy mozi, ami 34 év után is hoz pénzt a szereplőknek A "karácsonyi történet" (A Christmas Story) amerikai-kanadai családi vígjáték 1983-ban jelent meg, és a "Reszkesettek betőrők" sorozathoz hasonlóan ma is gyakran szerepel a tévécsatornák ünnepi kínálatában. És még pénzt is hoz az egykori szereplőknek.

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Tarlós bátran megdicséri Lázárt és orbánozik egyet a végén Tarlós István büszke harcos, aki legszívesebben árnyékokkal küzd.
Egyiptom négy napra megnyitotta Gázai övezettel szomszédos rafahi határátkelőt Utoljára november 18. és 20. között volt nyitva az átkelő, három napra.
Orbán a ringben! Elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől, és most már ki kell mondjuk, hogy ezért ülni fognak! Orbán: Boldog karácsonyt!
PlayerUnknown's Battlegrounds - Több mint 1 millió játékos 48 óra alatt Alig néhány napja jelent meg a Battle Royale játék Xbox One-ra, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.