Semjén: Magyarország anyagi értelemben most már erős ország

Magyarország most már erős ország anyagi értelemben, büszkeségében és nemzeti öntudatában is - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyar kormány támogatásával felújított Szent Alajos Konviktus átadásán csütörtökön a romániai Szatmárnémetiben.

2017. október 12. 22:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Semjén Zsolt és a szabadkőművesek
Semjén Zsolt: Malmőtől Marseille-ig égni fognak a külvárosok Brüsszeli bürokraták akarják átjátszani a hatalmat NGO-knak, hogy megvalósítsák a szabadkőművesek Soros-tervét, és ezt Navracsics Tibornak is tudnia kell, jelentette ki a miniszterelnök-helyettes.
Kiderült, hogy több száz menekültet fogadott be a magyar kormány Egyiptomiak és etiópok. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint ez is bizonyítja, hogy Magyarország egy befogadó ország.
A hétvégi papagájoffenzívát a kisebbik kormánypártra osztották Hollik István (KDNP) bevándorláspárti ellenzékről, Semjén Zsolt (KDNP) a családok évéről beszélt.
Semjén szerint a migráció következményeit nem lehet jóvátenni A legnagyobb probléma a migrációval, hogy "ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük" - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön egy váci fórumon, hozzátéve, "senk...

Semjén Zsolt gondolatai a migrációról: Ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük A miniszterelnök Bayer Zsolttal haknizó helyettese a Fidesz-KDNP pártszövetséget tartja a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciójának.
Hoppácska, Semjén Zsoltnak elfelejtettek szólni, hogy a kormány nem muszlimellenes Soha nem látott egységben a kormány kommunikációja: Semjén Zsolt pár óra alatt tudta agyoncsapni Szijjártó Péter BBC-nek előadott keresztényi alapvetéseit.
Videó: Több tízezer bűnös család? Bangóné Borbély Ildikó kettős beszéddel vádolta a kormányt a lombikprogrammal kapcsolatban. Azt mondta, a kabinet a program állami támogatásának megduplázását ígérte, de hosszú ideig semmit sem tett,...
Elnézést kért Semjén védegyletének állatkínzásról értekező lapja Kölyökmacskák, -rókák és hörcsögök kínzását is említő cikk jelent meg a Nimród vadászújságban, a Semjén Zsolt által elnökölt Országos Magyar Vadászati Védegylet kiadványában
Utcazenei fesztivált tartanak péntektől vasárnapig Szatmárnémetiben Öt színpadon több mint 25 művész és együttes lép fel Szatmárnémetiben a péntektől vasárnapig tartó utcazenei fesztiválon közölték a szervezők.
Para-Kovács: A helyzet hatalma Sid Vicious, Semjén Zsolt és az 55-ös busz vonala.