Semjén: Magyarország anyagi értelemben most már erős ország

Magyarország most már erős ország anyagi értelemben, büszkeségében és nemzeti öntudatában is - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyar kormány támogatásával felújított Szent Alajos Konviktus átadásán csütörtökön a romániai Szatmárnémetiben.

2017. október 12. 22:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán Viktor nagy hazafiként méltatta Kallós Zoltánt A kormányfő részvétüzenetét Semjén Zsolt olvasta fel a gyászszertartáson. 
CDI - Kambodzsai kollégáját fogadta Semjén Zsolt A kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat tömörítő CDI budapesti vallásközi konferenciájára érkezett Hor Namhongot, a Kambodzsai Királyság miniszterelnök-helyettesét fogadta magyar kollég...
Biztosított a magyar vadgazdálkodás jövője Fel kell lépni a vadászati fegyvertartást értelmetlenül szigorító uniós kezdeményezés ellen mondta Semjén Zsolt.
Ray Cooney-t mutatnak be Szatmárnémetiben Az Északi Színház Harag György Társulata a közismert szerző Család ellen nincs orvosság című vígjátékát viszi színre, Lendvai Zoltán rendezésében.  [...] Bővebben!

Zöld utat kaptak a magyar utcatáblák Szatmárnémetiben Az ügy már a bíróságot is megjárta.
Orbán egyik helyettese fontos tárgyalásra megy Semjén Zsolt egy hetes látogatása során a két ország kapcsolatainak fejlesztéséről tárgyal.
Lázár János szőlőt vett, Rogán Antal lakása megállt a növésben Orbán Viktor, Áder János és Semjén Zsolt is jobban él, mint egy éve.
Jászai Mariról szóló monodráma Szatmárnémetiben Kocsis István monodrámája, amely a XX. század elejét és Jászai Mari alakját idézi meg, az Északi Színház nagytermében került bemutatásra.  [...] Bővebben!