15 milliárd forintból elkészült a Haladás új stadionja

Első körben 8,8 milliárdos költséggel számoltak, így sikerült.

2017. október 14. 21:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tájékoztatjuk a dolgozó népet, hogy hazánk égető kérdéseit tárgyalják a honatyák a Tisztelt Házban a keddi napon A Stop Soros törvénycsomaggal a hazánkat fenyegető diverzáns tevékenység útjába gördítene akadályt a felelős kormány, amennyiben az ellenzék nem bizonyul a haladás kerékkötőjének.
Az Elios-szal újíttatná fel a közvilágítását Szombathely Erre 1,2 milliárdos banki hitelt venne fel a város, ahol még mindig nem tudták megoldani a Haladás-stadion üzemeltetését.
Serie A-t is megjárt csatárt igazolt a Haladás Ezzel véglegessé vált a szombathelyiek kerete, mást már nem igazolnak.

Óvni kell a gyepet, nem lehet edzőmeccs az új 15 milliárdos stadionban Tovább gyűrűzik az új Haladás-stadion abszurd története.
Hazatér a magyar válogatott sztárja A kazah Kajrat Almatitól a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatához igazolt Dróth Zoltán a szombathelyi klub honlapjának beszámolója szerint.
Az Egyesült Államok nélkül nem lesz megoldás a Közel-Keleten Az Amerikai Egyesült Államok nélkül nem lesz megoldás a Közel-Keleten. Amíg nem száll be a ringbe, addig nem lesz semmilyen haladás, még abban sem, hogy egy fedél alá hozzák a most két helyszínen zajl...