Ausztráliában azért tüntettek, hogy engedjék be a menekülteket

Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva.

2017. október 15. 11:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A politikai akarat a siker kulcsa Ausztrália külügyminisztere szerint politikai akarat szükséges ahhoz, hogy az országok meg tudják állítani a migránsok áradatát, de ez technikailag lehetséges.
Cápa harapott meg egy nőt Sydney partjainál Az áldozatot azonnal kórházba szállították.
Védelmi együttműködést kötöttek a V4-ek - a nap hírei Magyarország és Ausztrália között teljes az egyetértés a migráció kérdésében - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. Ausztria megtámadta Paks-2 állami támogatását az Európai Bíróságon. Megh...
Julie Bishop, Ausztrália külügyminisztere: fontos a gazdasági együttműködés Magyarországgal
Magyarország és Ausztrália együtt harcol az illegális migráció ellen A Soros-terv mentén haladó ENSZ-javaslat ellen küzdenek. Az ausztrál külügyminiszter Budapestre jön.
Azért fizettek nekik, hogy szeretkezve próbálják ki Ausztrália luxushoteljeit 14 napon át csak szexelniük kellett, minden költségüket fizették.

Visszadobta a tanár a dolgozatot, mert szerinte Ausztrália nem egy ország, hanem egy kontinens A filozófia professzora, nem a földrajzé.
Döbbenetes, melyik állat forradalmasíthatja a közlekedést A gyomrukban lévő egyedülálló mikroorganizmusok milliói alkotta "belső üzemük" révén emésztik meg a fát, a termőföldet és az egyéb anyagokat a termeszek - állapították meg a Sydney-i Egyetem kutatói.
Egyedülálló gyomorüzemük révén tudják megemészteni a fát a termeszek A gyomrukban lévő egyedülálló mikroorganizmusok milliói alkotta belső üzemük révén emésztik meg a fát, a termőföldet és az egyéb anyagokat a termeszek állapították meg a Sydney-i Egyetem kutatói.
Landolás közben szenvedett balesetet egy hőlégballon Legalább heten megsérültek Ausztrália délkeleti részén Melbournetől nem messze egy hőlégballon balesetben.
Pénisztámadással fenyegetőzött, letartóztatták Megünnepelte Ausztrália napját, bárkivel előfordul az ilyesmi.
Éjjeli baglyokból lesznek a pszichopaták? Az éjjeli baglyok hajlamosabbak az olyan antiszociális személyiségvonásokra, mint a nárcizmus, a macchiavellizmus és a pszichopata viselkedés - derül ki a Dél-Sydney-i Egyetem szakértőjének tanulmányá...