Halálba zuhant fotózás közben egy férfi

A brit férfi egy indiai templomban készített képeket, amikor hirtelen lezuhant.

2017. október 15. 11:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Két pokolgépes merényletet követtek el a líbiai Bengáziban Legalább huszonketten meghaltak, a sebesültek száma pedig eléri a harmincat.
Két pokolgép is robbant Líbiában
Két 15 éves diákkal végzett az iskolai lövöldöző Kentuckyban Egy fiú és egy lány halt meg. A lövöldöző is 15 éves, elkapták, indítéka egyelőre nem ismert.
Indulni akart az elnökválasztáson, rögtön le is tartóztatták Letartóztatták Kairóban Számi Anan volt vezérkari főnököt, aki Abdel-Fattáh esz-Szíszi hivatalban lévő egyiptomi államfő kihívója akar lenni a márciusi elnökválasztáson.
Az EP bizottsága szétosztaná Nagy-Britannia képviselői mandátumait Az EP-bizottság elképzelése szerint a Nagy-Britanniának jelenleg járó 73 mandátumból a brit kilépés után 27-et 14 olyan uniós tagország között osztanának szét, amelyek jelenleg "alulreprezentáltak" az EP-ben.
Ötven embert is megölhetett a halál papja Belgiumban, életfogytiglant kaphat A 61 éves férfi korábban saját anyja és két nagybátyja életét is kioltotta, azt mondta, hogy véget akart vetni áldozatai szenvedéseinek, bár ma már másképpen cselekedne.

Top hírek:
Ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista Thaiföldön Egy svédasztalos vacsora után lett rosszul.
Láva ömlik a Mayon vulkánból, ezreket kellett evakuálni fotók A Mayon vulkán kráteréből kitörő láva elérte a 700 méteres, míg a hamufelhő a három kilométeres magasságot - közölte a helyi vulkanológiai intézet. A tűzhányót a Fülöp-szigeteki fővárostól, Manilától délkeletre fekvő Legazpi városból nézve, valamint Daraga város közeléből is lefotózták.
Pisztollyal állított meg autókat Vádat emeltek a magát akciófilmbe képzelő férfi ellen.
A feminista ikon bírálta azokat, akik "széttárták a lábukat" Weinsteinnek Germaine Greer szerint 20 évvel ezelőtt történtek miatt nem lehet most derékba törni emberek karrierjét.
Síelők feje fölött tört ki egy vulkán Japánban Legalább 15-en megsérültek.
42 embert tartóztattak le, mert ellenzik a szíriai török hadműveleteket Szombaton léptek akcióba a törökök a kurd milíciák ellen.