A Red Bull nem követi el ugyanazt a hibát

A Red Bull istálló nem először húzta el túl sokáig új versenyautójának bemutatását év elején, ez pedig fordított eredményt hozott. 2018-ban ezúttal már igyekeznek nem beleesni ugyanebbe a csapdába.

2017. október 18. 11:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Danyiil Kvjat a Ferrarihoz szerződött Bár kikerült a Red Bull kegyeiből, mégsem nevezheti teljes mértékben visszalépésnek a 2018-as szezonját az orosz pilóta, hiszen sikerült megállapodnia a Formula-1 leghíresebb csapatával egy fejlesztőp...
Mitől fél és mitől sír Daniel Ricciardo? A Formula-1 hivatalos weboldala készített interjút Daniel Ricciardóval, a Red Bull pilótájával - a téma ezúttal nem a versenyzés, hanem a hétköznapi élet volt, melyben sok téma terítékre került.
Izgalmasabbá tehetik az új gumik a futamokat A Pirelli idén jelentősen felkavarja az F1 taktikai állóvizét. Az új, hiperlágynak nevezett legpuhább keverék máris sokak kedvence, a Red Bull főnöke szerint pedig a futamokat is izgalmasabbá teheti.
Horner: Az F1 nem elég jó a szponzoroknak Más sportok felemelkedése miatt a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, a Formula-1-nek vonzóbbá kell válnia. Szükség lenne a szponzorokra, de nem vonzó a sportág, ezen változtatni kell minél előbb.
Ricciardo a címért küzdene Verstappennel A Red Bull 2017-ben sem tudott érdemben beleszólni a világbajnoki harcba. A Mercedes és a Ferrari csatáztak a végső győzelemért, de a csapat pilótái remélik, idén ők is beleszólhatnak a küzdelembe.
Gulácsi klubja megvette a lipcsei stadiont Azt nem tudni, mennyit fizettek a Red Bull Arenáért.

Bemutatta új logóját a Red Bull Parc Fermé: Bemutatta új logóját a Red Bull
Jön a Mercedes B csapata is? A Red Bull több, mint egy évtizede, a Ferrari pedig mostanában kezdte alkalmazni fiókcsapatát a Formula-1-ben. Úgy tűnik, a Mercedes is érzi, ez bizony előnyt jelenthet. A németek is belevágnak?
A Red Bull is az új motor mellett A 2017-es világbajnokságban harmadik erőként küzdött a Red Bull, számos motorhiba is hátráltatta. Helmut Marko szerint meg kellene hallani a rajongók szavát és változtatni a szabályokon.
A Red Bull csapatfőnöke nem hagyta magát szétszedni, inkább viccelődött egy sort Parc Fermé: A Red Bull csapatfőnöke nem hagyta magát szétszedni, inkább viccelődött egy sort
Tisztelik egymást a Red Bull versenyzői Max Verstappen idén magasabb fokozatra kapcsolt és kihívás elé állította Daniel Ricciardót, állítja Christian Horner, a Red Bull F1-es istállójának csapatfőnöke.
Hakkinen: A Red Bull szintjén lesz a McLaren A 2017-es év után egyre több új kérdést és izgalmat tartogat a következő esztendő. Mika Hakkinen beszélt az okokról, amiért mindenképp érdemes lesz majd követni a 2018-as F1-es szezont is.