Inkább hálás vagyok a kínai esőnek, mint hálátlan

Versenyezni akart az esőben, mert így elúszott egy futamgyőzelem esélye Kínában.

2017. október 18. 11:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A PUBG csak cenzúrázva jelenhet meg Kínában Az óriási techvállalatnak számító Tencent megszerezte a jogokat a játék Kínában való exkluzív terjesztésére, ám előtte hivatalos cenzorok gondoskodnak róla, hogy megfeleljen a "szocialista értékrendne...
Az Apple kitette Kínában a Skype szűrét az App Store-ból Nem a sok negatív értékelés okozta a csevegőalkalmazás vesztét.
Trump a Kínából kiengedett amerikai kosarasokról: Ott kellett volna hagynom őket a börtönben! Az UCLA három kosarasát bolti lopáson érték Kínában, de hazamehettek. Nem is ők, hanem az egyikük apja idegesítette fel az amerikai elnököt annyira, hogy már meg is bánta a jó cselekedetét.
Jön a Huawei egyik legjobb telefonjának olcsóbb változata Nem egészen két hét múlva mutatkozik be Kínában, majd valamivel később Európában a Huawei csúcstelefonjának olcsóbb változata, amelyet a Honor almárka jegyez.
Egyre biztosabb, hogy nem Afrika az emberiség bölcsője Egy Kínában talált 260 000 éves koponya teljesen átírhatja mindazt, amit az emberi evolúcióról tudunk.
10 milliárd eurót költ elektromosautó-gyártásra Kínában a Volkswagen 2025-ig fizetnek ki ennyi pénzt, negyven modell gyártását tervezik.

Donald Trumpnak hálálkodtak a kosaras bolti szarkák Tíz év börtönt kaphattak volna Kínában, de az elnök lerendezte a dolgot.
Négy gólt rúgtak Kínában a kolumbiaiak Nem bírt egymással a két vb-szereplő, Dél-Korea és Szerbia.
Újabb légiutas-kísérő esett ki a repülőgépből Ő is Kínában, ő is nagyon összetörte magát.
18 milliárd dollárt költöttek a szinglik 12 óra alatt Rekord forgalmat könyvelt el az Alibaba.com Kínában népszerű a Szinglik Napján.
Trump hajába belekapott a szél Kínában
Ezt nem hagyja annyiban a kínai elnök Újfajta hatalomátadási eljárás honosodhat meg Kínában. Matura Tamás, a Budapesti Corvinus Egyetem Kína kutatója mondta el a részleteket.