Inkább hálás vagyok a kínai esőnek, mint hálátlan

Versenyezni akart az esőben, mert így elúszott egy futamgyőzelem esélye Kínában.

2017. október 18. 11:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Koreában és Kínában is megőrülnek a csodaszép Liu-fivérekért! A nyelvtudásukkal is lenyűgözték már a kínaiakat, de igazán a kinézetükkel hódították meg a távolkeletet.
Kínában szinte már a Mátrix világában élik a mindennapokat Kína az utóbbi években lassan, de biztosan kezdi átvenni a vezetést a technológiai fejlesztésekben a fejlett Nyugattól. Emlékszünk? Japán és Korea is másolt kezdetben.
Nagy nap a mai - nem akármilyen év kezdődik most Elérkezett a holdújév napja, Kínában és más kelet-ázsiai országokban nagy ünneplés lesz.
Kínában kezdődik a kutya éve. Sikerült olyan Bol-dog új évi köszöntővel meglepnünk őket, hogy a kulturális forradalom adja a másikat
Kínában annyi korrupt politikust csuktak le, hogy már nincs elég cella a pekingi elitbörtönben Elmaradt a szokásos holdújévi ünneplés, nem férnének el a látogatók a rengeteg rabtól.
Élőszereplős trailert kapott a mobilos PUBG Minden bizonnyal hatalmas sikernek örvend a játék Kínában, ha a kiadó egy ilyen előzetest is összedobott.

Rekordot döntött a hitelezés Kínában Rekordot ért el az új, jüanban denominált hitelek kihelyezése Kínában januárban, miközben a politikai döntéshozók egyszerre igyekeznek fenntartani a stabil gazdasági növekedést és csökkenteni a...
Rendes kínai Audit vásárol Naponta 4800 Audit adtak el eddig idén, majdnem minden másodikat Kínában.
Pingvincsaládot küldtek a tavaszi fesztivál reklámozására (Videóval) Mint minden évben, idén is feltűnő mutatványokkal készülnek Kínában a február 16-án kezdődő tavaszi fesztiválra. Bár 2018 a kutya éve, szombaton mégis egy tradicionális kínai ruhákat viselő, totyogó p...
Kínában elloptak egy utat
Kínában olyan szemüveget kapnak a rendőrök, amellyel ránézésre felismerik a bűnözőket Csengcsoui rendőröket olyan napszemüveggel látták el, amely felvételt készít az emberekről, majd összeveti a látottakat a rendőrségi körözési listával.
Elindult a világ első utasszállító drónja Kínában - videón mutatjuk Már közlekedik a világ első utasszállító drónja. Kedden volt az első hivatalos repülése.