150. évfordulós "Édes kiegyezés"

Süteménykollekcióval emlékezik a kiegyezés 150. évfordulójára a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete.

2017. október 18. 17:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar bor világsikere Magyar bor lett a világ egyik legjobbja, egy aszúbor kapta a negyedik helyezést a világ legjobb bor versenyen. A Patricius borház 6 puttonyos édes aszúját már több nemzetközi versenyen jutalmazták els...
Szuperkönnyű narancsos sütemény a hétvégére Ez egy tökéletes recept, ha nem akarsz egész nap a konyhában ácsorogni, de azért szívesen ennél valamilyen édes finomságot.
A világ negyedik legjobb édes borának választották a Patricius Borház aszúját A Patricius Borház bora a nevezett több mint 22 500 bor közül került a döntőbe, ahol 180 bor közül sorolták a negyedik helyre.
A Piramis - 41. adás 2. rész Gáborék a második fordulóban először számolgattak egy kicsit, majd egy igazán édes kérdés következett. Végül pedig földrajzi tudásukról tehettek tanúbizonyságot...
Új svájci cukorút keresés: Magyarország a példa Mexikó és Magyarország már megadóztat édes italokat és bizonyos snack-eket is, az intézkedések a jelek szerint pedig sikeresek.
Édes magyar borokkal árasztanánk el Amerikát: vajon ízlik majd nekik? Utat tör a magyar bor vagy leégünk?...

Így lesz omlós és tökéletes a pitetészta: fontos, hogy meglegyen ez az alaprecept Ezzel a bevált, könnyű alaprecepttel sokféle édes, sós, gyümölcsös pitét készíthetsz.
Így jut el a cukor a kávéscsészénkig Mindennapjaink szerves részét képezi a cukor, ételeink és italaink jelentőse része elképzelhetetlen nélküle. Igen összetett folyamat vezet azonban odáig, hogy a nádcukorból és a cukorrépából édes kris...
Klasszikus madártej egy kis extrával, amitől tökéletes lesz Ha a megszokott madártejet feldobjuk egy kis karamellel, egyszerűen nincs olyan ember a Földön, aki nemet tudna mondani ennek az édes csábításnak.
Tündéri: Így szundít Horváth Éva kisfia Elképesztően aranyos fényképet osztott meg kisfiáról Horváth Éva. Nézd csak, milyen édes együtt anya és fia!
Z-generációs Édes Annák és Noszty Ferik X,- Y-, Z-, és alfa generációk... Hogyan lehet a megannyi hír között eligazodni? [...] Bővebben!
Édes: Czippán Anett megmutatta kisfiát! Czippán Anett november végén adott életet második kisfiának, Somának. A kétgyermekes anyuka most pedig megmutatta mennyire tündéri a kis csöppség!