Újabb 30 ezer helyen változik óriásit a fizetés

Rengeteg készpénzen ülünk....

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Érettségi helyett szakmunka? - Íme a sötét igazság a kormány nagy tervéről Az érettségit nem adó szakmunkásképzésben végzettek nagyobb részét ma már segéd- vagy betanított munkásként alkalmazzák - olvasható a Munkaerőpiaci Tükör 2016 című kötetben, vagyis minél alacsonyabb...
6 milliárdos kosárcsarnokot épülhet Szentendre ipari pusztájába Túl sok a kérdés a beruházással kapcsolatban, a helyi önkormányzat viszont módosította is az építési szabályzatot a beruházó kérésére.
Másfél milliárd forintra pályázhatnak előadó-művészeti szervezetek Több mint másfél milliárd forintra pályázhatnak 2018-ban a nyilvántartásba vett, kiemelt vagy nemzeti minősítéssel nem rendelkező színházak, táncegyüttesek, illetve zenekarok és énekkarok működésük és szakmai programjaik megvalósításának támogatására.
Itt van minden, amit az influenzáról tudnod kell Az influenza egy vírus által okozott igen ragályos fertőzőbetegség. Jelenleg az egyetlen olyan kórokozó, amelyik a mai napig világjárványokat képes okozni! Kevesen tudják, hogy az influenza azonos a spanyolnáthaként elhíresült megbetegedéssel, amely 1918-19 között pusztított és Európában több mint e...
Kínai hajók segítettek Észak-Koreának az ENSZ-szankciók kijátszásában Legalább hat kínai hajó segített Észak-Koreának az ENSZ szankciók kijátszásában - jelentette csütörtökön a The Wall Street Journal (WSJ).
Hamarosan a postánál is elérhető lesz a Minority SafePack aláírásgyűjtő íve Január végétől elérhetővé válik a Minority SafePack kisebbségvédelmi kezdeményezés aláírásgyűjtő íve és egy ingyenes válaszboríték a Magyar Posta hivatalaiban - közölte a Rákóczi Szövetség pénteken az MTI-el.

Top hírek:
Évente 200 millió kínai turista lesz hamarosan Nem csak rengetegen utaznak, de sokat is költenek külföldön.
Hogyan lehet 10 milliókkal kevesebbért házad? - Megmutatjuk! Családi házat építeni nem olcsó, így sokan csak álmodhatnak róla. Számukra jelenthetnek megoldást a 2-3-4 lakást kínáló projektekben található, többnyire ikerházként vagy sorházként hirdetett...
Tovább ajánlgatja a kormány a lakáscafetériát A munkáltató a lakás értékének 30 százalékát, öt év alatt maximum 5 millió forintot adhat ilyen támogatásként adómentesen.
És akkor kiderült, több nyugdíjat kaphat, aki nem hitt a kormánynak A kormány bevándorlásszervezési illetéket vetne ki a civilekre, a devizahitelesek rossz híreket kaptak az EU Bíróságától, és az is végképp egyértelmű lett: egy életre búcsút mondhatnak 2011 előtti befizetéseiknek a volt magánnyugdíjpénztári tagok. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Kornai 90, és bár szépen megünnepelték, nem éppen derűlátó Aggódom, hogy a demokratikus értékeket elveszítjük, az emberi jogokat védő intézményeket lerombolják mondta a tiszteletére tartott ünnepi konferencia zárszavában Kornai János, a Harvard és a Corvinus nyugalmazott professzora.
Világvége átmenetileg elhalasztva A jelenleg leginkább elfogadott prognózisokban előre jelzettnél kisebb lehet a klímaváltozás hatására a 21. század végére várható globális felmelegedés mértéke egy új, a Nature című lapban publikált...