Újabb 30 ezer helyen változik óriásit a fizetés

Rengeteg készpénzen ülünk....

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Kisebb mérföldkőhöz érkezett a GVH Sikeresen zárta le első véleményvezérrel kapcsolatos ügyét a hivatal.
Mi történt? Befékezett Európa gazdasága Lassult a gazdasági növekedés az OECD-országokban a harmadik negyedévben.
Élelmiszerbank: karácsonyi adománygyűjtés Mintegy kétszáz áruházban szervez karácsonyi adománygyűjtést a Magyar Élelmiszerbank.
200 millió eurós hitelt vesz fel Magyarország Az Európai Beruházási Bank 200 millió euró hitel nyújtásával járul hozzá a gazdaságfejlesztési uniós programok megvalósításához - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, miután Vazil...
Költöztetik a híres magyar kincseket itt nézheted meg őket Továbbállt a kiállítás, most Zalaegerszegen mutatják be a Seuso-kincset.
Marad az alapkamat? Londoni pénzügyi elemzők egyöntetű várakozása szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa a keddi kamatdöntő ülésen nem módosítja a 0,90 százalékos alapkamatot. Az MNB távlati kamatpályájáról azonban eltérnek a City előrejelzései.

Top hírek:
Milyen napelemet finanszíroznak szívesen a bankok? A Bloomberg osztályozási rendszere segít abban, hogy a napelemek megbízhatósága és ne (kizárólag) a beruházó és üzleti terve alapján döntsön a bank a finanszírozásról.
Deutsch nem állta meg kommentár nélkül Gulyásék étteremfoglalását
Ennyit keresnek a szociális ellátás területén dolgozók A szociális ellátás területén dolgozók átlagkeresete Magyarországon (2010-2016); nettó átlagkereset, forint/hó
Már 60 ezren igényelték a CSOK-ot A CSOK indítása óta mintegy 60 ezren igényelték a támogatást több mint 160 milliárd forint értékben - közölte a hétvégén a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Így mintegy 240 ezer...
Fotópályázat az új generációk álommunkájáról A fiatal generációk jövőbeni hivatásával és karrierútjaival összefüggésben számtalan kérdés merül fel. Kiszorítja majd őket a technika, vagy épp ellenkezőleg, megtanulják azt a saját szolgálatukba állítani? Megmaradnak-e a klasszikus munkavégzési formák 9-től 5-ig egy iroda "boxában” vagy a fejlődés hatásai a munkavégzés mobilitásában is érezhetőek lesznek? De ami a legfontosabb: mit gondolnak erről maguk az érintettek? Hogyan képzelik el saját vágyott, jövőbeni karrierútjukat? Erre kíváncsi az Álommeló elnevezésű fotópályázat.
Magyarországon is beindultak a pénzküldő szolgáltatások A külföldre utalt összeg három százalékából is meg lehet úszni egy tranzakciót.