Karambol után óriási a torlódás az M7-esen

Három személygépkocsi ütközött össze péntek délután az M7-es autópályán Kőszárhegynél a Balaton felé vezető oldalon, a baleset miatt négy kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

2017. október 20. 17:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Balesetek az M7-esen Budapest és a Balaton felé Mindkét irányban torlódásra kell számítani.
Egyre savasabbak az édesvizek Ha nem csökken a szén-dioxid-kibocsátás, csak idő kérdése, és szódává válik a Balaton.
Már nem rivalizál a Balaton északi és déli partja A Balatoni Turizmus Szövetség újraválasztott elnöke, Hoffmann Henrik szerint megszűnt a rivalizálás a Balaton északi és déli partja, illetve a városok között.
Burkolt reklámok miatt bírságolt a Médiatanács Heti ülésén két körzeti kereskedelmi televízió a Balaton Televízió és a d1 Tv médiaszolgáltatóját is burkolt reklám sorozatos közzététele miatt szankcionálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság M...
Best of Balaton 2017 Tíz órányi használható videóanyagból készült a Best of Balaton 2017 videó, amely januártól decemberig mutatja be a Balatont és annak környékét.
Kabát nélkül korcsolyáztak a műjégen Kabát nélkül sétáltak az emberek a Balaton parton, tavaly ilyenkor viszont még korcsolyázni lehetett a befagyott tavon. Tavaszias idő van szinte az egész országban, sokan ki is használták, rengetegen ...

Halálos baleset történt Lajoskomáromnál Halálos baleset történt Lajoskomáromnál péntek este - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.
Keszthelyt is bekötik a gyorsforgalmi hálózatba Jó hír a Balaton északi partjának nyugati településeit gyakran felkeresőknek, hogy az R76-os részeként Keszthelyt is bekötik a gyorsforgalmi hálózatba. Az út a Keszthelyt és Hévízt elkerülő 71-esbe to...
Halálos baleset Lovasberénynél Halálos baleset történt a 811-es úton Lovasberénynél kedd délután, a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.
A Filadelfia keresztnévért nagyot harcolt egy csongrádi anyuka - ezek 2017 legkülönlegesebb nevei A Délmagyar cikke szerint évente 300-400 kérelem érkezik, amelyek egy részét elutasítják, így járt például a Táblácska, a Cukorka, a Balaton, valamint a Főni ez a főnök becéző formája lett volna.
Felfedeztük a Balaton-felvidék legszebb kilátóját Lajos bá, Grizzly kutya és nyolc cuki macska őrzi a kecses tornyot.
Nyert a Balaton: nem adták meg az engedélyt a siófoki magánjachktkikötő megépítésére Elsőfokon elutasították a kérelmet, január 21-ig lehet fellebbezni.