A lelátón az Újpest, a pályán a Fradi nyerte a derbit

Az NB I 13. fordulójának eredményei.

2017. október 21. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezúttal sem a Fradi német edzője veszi át a Hamburg irányítását Bernd Hollerbach lett a német labdarúgó-bajnokságban kiesőhelyen álló HSV új trénere.
Ebedli Zoltán, a Fradi legendája: Törővel még a sörben is ugyanazt szerettük Sajnálhatja, aki Ebedli Zoltánt élőben nem látta varázsolni a futballpályán. Az esetek 95 százalékában ott landolt a labdája, ahová postázta. Mint David Beckham tette.
A malária után újabb fordulat a Fradi titokzatos légiósa ügyében Joseph Paintsilt a belga lapok szerint mégsem szerződteti most a Genk, így vissza kellene térnie a Ferencvároshoz, de a ghánai labdarúgó egyelőre nem jelentkezett az Ülllői úton.
A Győr és a Fradi is nyert a női kézilabda NB I-ben Mindkét esélyes magabiztosan hozta a mérkőzését.
Paintsilék berágtak, akár bíróságra is mennének a Fradi ellen Újabb és újabb fordulatokat vesz a Joseph Paintsil és Ferencváros közötti csörte, valaki biztos fizetni fog.
Ugyanazt a magyar válogatottat igazolná a Fradi és a Vidi A jelek szerint tényleg hazatér az NB I-be!

Fordulat Pest peremkerületeiben Egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó félkaréjban látványosan élénkül az ingatlanpiac.
Kézilabda NB I: Simán győzött a Fradi és a Győr is Edzőmeccsnek is beillett a két csapat bajnoki összecsapása.
Nagy fordulat az ingatlanpiacon - új kedvence van a vásárlóknak Messze nem csak a belvárosi lakásokat keresik már a vevők, egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó fél...
Pest peremkerületeiben is pezsdül már a lakáspiac Egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó félkaréjban látványosan élénkül az ingatlanpiac.
Eldőlt a Fradi egyik legjobb focistájának a sorsa A vezérigazgató beszélt az átigazolási terveiről.
Győzelemmel kezdte az évet a Győr és a Fradi is Alig három hét múlva már a Bajnokok Ligája középdöntőjében érdekelt a két csapat.