A lelátón az Újpest, a pályán a Fradi nyerte a derbit

Az NB I 13. fordulójának eredményei.

2017. október 21. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nyomkövetőt szerelnének a Fradi-meccs után őrizetbe vett két szurkolóra Sportesemények látogatásától is eltiltanák őket.
Elmaradt a metrókáosz Tanácstalanul álltak többen is a megállókban a sokat emlegetett metrópótlás első munkanapján. Mától Újpest-központ és a Lehel tér között buszok járnak a metró helyett. A BKK szerint az első nap nem vo...
Erste Liga: az Újpest szétlövésben győzte le a címvédőt A MAC öt gólt ütött a Vienna Capitalsnek.
Negyvenkét év után a másik irányba futottak a Fradi futballistái A visszatérő ultrákkal közel húszezren voltak a Groupamában. Késelés, pirózás és rég látott meccshangulat az NB I.-es derbin.
Egy gombostű sem fér már be a szombati Fradi-meccsre Minden jegy elkelt a Debrecen vendégjátéka előtt, így húszezer néző lehet az NB I szombati rangadóján.
Ebből még egy hangulatos tömegverekedés is kisülhet a Fradi-tábor visszatérésének napján A Fradi-ultrák előénekese remek interjút adott az ultrák lapjának. Nem azt mondom, hogy mostantól soha nem fog elhangozni a cigány szó a Ferencváros otthonában.

Tárgyalóasztalhoz ültek az Újpest szurkolói és képviselői Elsősorban természetesen az új címer volt napirendi pont, de ezen kívül is aggasztja a szurkolókat sok minden a klub körül.
Megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága az Újpest FC-t
Egész idényre kidőlt a Fradi kézicsapatának irányítója Mikita Bence második súlyos térdsérülését szenvedte el.
Magyar állampolgár lett az Újpest amerikai hokisa A válogatott keretben már számítanak rá.
Sokk: így pusztított a Vidi-játékos az újpesti öltözőben - kép Nem lehet azt mondani, hogy nyugodt légkörben zajlott az Újpest-Videoton bajnoki.
Vezetett az Újpest, de begyalulta a Fradi A lila-fehérek 2015 óta nem tudnak nyerni a rivális otthonában.