Az ellenzéki pártok többsége részt vesz Gulyás Mártonék választási naggyűlésén

A Jobbik mellett kimarad a buliból a Momentum is.

2017. november 8. 22:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A piros riasztás miatt Gulyás Mártonék lemondták a holnapi tüntetést Eső Tábornok összefogott a Pocakos Tábornokkal, így elmarad az ellenzéki megmozdulás, nehogy valakinek baja essen.
A Jobbik propagandagépezete megpróbált reagálni Fonyódiról szóló cikkünkre A konkrét felvetésekre nem reagált, csak fröcsögött az antiszemita párt.
Megtrollkodta a KDNP sajtótájékoztatóját a Momentum Hollik képviselő éppen Soros-gárdázta a Momentumot, amikor beléptek a képbe és szabályosan lekiabálták a mikrofonról.
Újabb antiszemita Jobbikos felvétel Újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Mandiner, amint jobbikos politikusok a holokauszton viccelődnek. Balasi András és Papp Sándor Zoltán bizonyos "fajtabeli" emberek deportálásáról beszélgetet...
Kilóra megvett, piti sci-fi író az antiszemita Jobbik értelmiségi arca Fonyódi Tibor kisíró cége 400 ezer forintot kapott tavaly a Jobbik-frakciótól, cserébe ő lett a párt kultúrembere.
Érthetetlen, miért hisz Vonának a balliberális értelmiség Érthetetlen, hogy miért dől be Vona Gábornak, a Jobbik elnökének és a pártnak a balliberális értelmiség, Európában sincs olyan folyamat, amely azt mutatná, hogy a baloldal "összebútorozna" egy szé...

A Jobbik megmutatta igazi arcát Ha a Jobbik nem kér bocsánatot, akkor nem más, mint egy fasiszta párt. Erről beszélt Zuschlag János a Tényeknek Apáti István nem rég napvilágot látott zsidó-ellenes nyilatkozataira reagálva. Hozzátett...
Nyílt levelet írt a Momentum Pintérnek Az orosz állami tulajdonú RT a Kreml meghosszabbított karjaként működik.
A Jobbik a kisvállalkozói szektor megerősítését szorgalmazza A Jobbik a kisvállalkozói szektor megerősítését szorgalmazza annak érdekében, hogy magasabb béreket lehessen fizetni.
Zsidó befolyásról beszélt a Jobbikos A Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál, Magyarország az izraeliek szabad prédájává vált – erről beszélt Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a Szent Korona Rádió egyik 2...
Fónagy megdöbbent, hogy a Jobbik kérdez
Így értékelték a pártok a Fidesz-kongresszuson elhangzottakat A Jobbik szerint Orbán Viktor a saját hatalmáért aggódik, az MSZP szerint a Fidesz folytatni akarja az ország kizsigerelését, az LMP szerint a Fidesz-kormány képtelen kezelni a 21. század problémáit.