Az ellenzéki pártok többsége részt vesz Gulyás Mártonék választási naggyűlésén

A Jobbik mellett kimarad a buliból a Momentum is.

2017. november 8. 22:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Star Warsszal magyarázzák Gulyás Mártonék, miért fontosak az egyéni választókörzetek Közvélemény-kutatást szervez a Közös Ország Mozgalom a választókörzetekben, hogy mindenhol megtalálják, ki a fideszes jelölt legnépszerűbb kihívója. A Csillagok Háborúja sztoriját és karaktereit felv...
Tényleg olyan drágán takarítják le a festéket az ÁSZ-székházról? Úgy tűnik, az Állami Számvevőszék épületére kent festék letakarításának költségét nagyon másképpen becsült meg az ÁSZ és Gulyás Mártonék mozgalma.
Botrány az ÁSZ székházánál Narancsszínűre festették le az Állami Számvevőszék (ÁSZ) épületét Gulyás Mártonék. A szervezet megdöbbentőnek tartja az akciót.
Rossz stratégia, hogy mi ellenzékiek egymás lábszagát nézzük A dél-budai körzet ellenzéki jelöltjei vitáztak. Emlékezetes mondatok ügyeleten való meghalástól egy meglepő MSZP-Momentum összefonódásig.
"A jobbik korrupciós ügye" A hódmezővásárhelyi Jobbik közéleti korrupciós ügye a K'art ügy Szabó Bálint szerint. A károsultakat védő ügyvéd szerint a K'art cégcsoport ahelyett, hogy kifizette volna az alvállalkozói, a helyi Job...
Botrány Vona Gábor fórumán Papírpénzutánzattal dobálták meg Vona Gábort, a Jobbik elnökét csütörtök este pártjának szombathelyi kampányrendezvényén. A pártelnök nem először kerül kellemetlen helyzetbe: néhány napja a müezzin én...

A Momentum II. kerületi jelöltje el tudna képzelni koalíciót az Orbán nélküli Fidesszel Váratlan kérdést kaptak a kerületi jelöltek, Benedek Márton húzta rá a legváratlanabb választ. De komoly feltételei lennének.
Két héten belül tárgyalóasztalhoz ül az LMP és a Momentum Egy kávé mellett kezdenek beszélni a választási együttműködésről.
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.
Havas Henrik megint kapálózik, képtelen felfogni, hogy vége A szexuális zaklatásokkal lebukott balliberális Jobbik-propagandista már senkinek sem kell, mégis megint próbálkozik.
Hazugságbeszéd, Putyin-terv, strómanok így értékeli az ellenzék az Orbán-évértékelőt Nekiesett a miniszterelnöknek az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum is.
Momentum-fasor Szegeden A jövő generációja nevében durván beleszögeltek az élő fákba, hogy mindenkinél előbb hirdethessék: szavazzunk a Momentum-generációra.