Jó hír a szexről

A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált egy új amerikai kutatás szerint, melyről a BBC számolt be.

2017. november 13. 20:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Meghalt egy újabb amerikai, aki korábban Észak-Koreában raboskodott Még nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt.
Tovább gyepálják az amerikaiak az afgán drogtanyákat Az amerikai légierő az afgánokkal karöltve tovább folytatja a vasárnap elkezdett hadműveletét. Az elmúlt négy napban több labort is megsemmisítettek.
Utas fogta meg a dzsakartai vonaton ámokcsúszó kígyót Mindennapi hősök.
Az Atleti két hetet hosszabbított, PSG-Celtic 7-1 A Barca 55 percig spórolt Messivel, de továbbment. A Bayern épphogy nyert, a MU kikapott a BL-ben.
A Facebook végre megmutatja, mikor, melyik orosz propagandát lájkolta egy adott user Az amerikai választási kampányban 150 millió felhasználó találkozhatott az orosz trollfarm kamu anyagaival.
Atomerőre építene a kínai űrprogram Egész flottát terveznek, amelynek tagjai a bolygók között közlekednének.

Top hírek:
Szétlopták az arra a játszótérre adott uniós pénzt, aminek a Fidesz a csodájára járt Nyugi, nem politikusok a vádlottak.
A futónő rejtélyes tragédiája: meghalt a soroksári gyilkosság koronatanúja Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfival nemrég szívroham végzett.
Mégsem lesz teljes körű elektronikus ügyintézés? Egy fideszes törvényjavaslat szerint időt adnának azoknak az állami szerveknek, amelyek nem tudtak időben felkészülni az elektronikus ügyintézés bevezetésére.
Meglepő jelenség tűnt fel a Kiskunsági Nemzeti Parkban Körülbelül 8 ezer tő védett réti őszirózsát találtak a kiskunsági Böddi-szék szomszédságában lévő, egykor vele egységes szikes vizes területet alkotó Maka-széken közölte a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága.
Orbánék kedvelt arab szállodása engedély nélkül építkezik Építésrendészeti eljárást kezdeményezett a II. kerületi polgármesteri hivatal egy luxusvilla miatt, amely az érdemkereszttel is kitüntetett Hamdan Sameer Mahmoudé, a kormánykedvenc Mellow Mood szállodaüzemeltető cég társtulajdonosáé írta az Átlátszó.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.