Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is

A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.

2017. november 14. 6:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Épphogy pluszban zárt New York Erősödéssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.
Záloghitelező társaságot bírságolt meg az MNB A teljes hiteldíjmutató (thm) feltüntetésére, számítására és maximum mértékére vonatkozó jogszabályok megsértése miatt 4,5 millió forintra bírságolta a záloghitelezési tevékenységet folytató Royal Záloghitel Zrt.-t a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Ezúttal az Iszlám Állam állított csapdát Múlt héten a szír erők azt jelentették, hogy elfoglalták az utolsó, még az Iszlám Állam kezén lévő várost, Abu Kamalt. A dzsihádisták azonban csak elbújtak, és rátámadtak a könnyű győzelemre számító erőkre, majd visszafoglalták a várost. Ez azonban már csak egy szépítés, mint Hitlernek az Ardenneki csata volt.
Ennyi a minimálbér összege Magyarországon a bruttó minimálbér összege Magyarországon, az adott év január 1-jén érvényes minimálbérek (Ft/hó)
Megtámadták a bankokat, leomlanak a pénzügyi rendszer határai Még gyorsabb a digitális támadók térnyerése a bankokkal szemben a pénzügyi szolgáltatások területén, mint azt a McKinsey két évvel ezelőtt előrejelezte. Főleg a marzsok szűkülésének eredménye, hogy a...

Top hírek:
Megrohanták a határt a hétvégén megint sokan próbáltak bejutni Volt bőven dolga a határvédőknek.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Hiába esett vissza az autógyártás, nőtt a magyar ipar Az elektronikai termékek gyártói jól teljesítenek, így még azt is kibírta az iparunk, hogy az autógyártás teljesítménye gyengébb volt.
Osztalékot vág és leépít a GE Szűkítik a General Electric tevékenységét és több ezer főt elbocsátanak az új vezérigazgató hétfőn ismertetett tervének értelmében.
330 milliárd forint tao-támogatást osztottak ki eddig Hat éve minden kilencedik adóforintról lemond az állam.
Hidegen hagyta a forintot a Fitch döntése Alapvetően csendesen indul a hét a devizapiacon, csak a brit font esetében látunk érdemi mozgást, a deviza fél százalékkal gyengült az euróval szemben. A forint piacán egyelőre nem látunk érdemi...