Hatalmas pofont kaphat a kormány

A végén megint üzenhetünk Brüsszelnek.

2017. november 14. 9:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fidesz: a Jobbik ma Gyurcsánynak és Brüsszelnek, holnap a bevándorlóknak udvarol A Fidesz értékelése szerint a Jobbik ma Gyurcsány Ferencnek és Brüsszelnek, holnap a bevándorlóknak udvarol.
Babis nem köntörfalaz ő lehet a befutó a cseh választáson Andrej Babis minden kétség nélkül a csehek kiválasztottja a pénteken kezdődött kétnapos választás előtt. Az ország hagyományos EU-párti szövetségei labdába sem rúghatnak, míg Babis szomszédaira támasz...

Friss hírek
Hatalmas pofont kaphat a kormány A végén megint üzenhetünk Brüsszelnek.
Meglepetés plusszal nyit Európa Bár elemzők enyhe csökkenést jeleztek előre, emelkedéssel indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken kedden.
Nem okozott csalódást a magyar gazdaság A piaci várakozásoknak megfelelően lendületet vett a magyar gazdaság a harmadik negyedévben.
Jól teljesít a német gazdaság A német gazdaság lendületet vett a harmadik negyedévben, miután a világgazdasági növekedés és a vállalati beruházások egyaránt támogatták a GDP-t. A német gazdaság 0,8%-kal növekedett a harmadik...
Olyan súlyos a munkaerőhiány, hogy irodistákat ültet a BKV a volán mögé ...
Megjött a friss GDP-adat! Az idén a harmadik negyedévben 0,8%-kal bővült a gazdaság az előző negyedévhez képest. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított adat szerint az éves GDP-növekedés 3,8% volt. A nyers adatra...

Markó: A katalán népszavazásból Brüsszelnek tanulnia kell A katalán népszavazás apropóján kérdezte meg a Figyelő az RMDSZ egykori elnökét az erdélyi magyarság helyzetéről, Székelyföld autonómiájáról.
Durva brüsszeli cenzúra jöhet, ami senkinek sem jó Még Brüsszelnek sem. Az EU kivételesen gyenge volt a nagy cégekkel szemben, pedig most kellett volna igazán odacsapni.

Top hírek:
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Hiába esett vissza az autógyártás, nőtt a magyar ipar Az elektronikai termékek gyártói jól teljesítenek, így még azt is kibírta az iparunk, hogy az autógyártás teljesítménye gyengébb volt.
Osztalékot vág és leépít a GE Szűkítik a General Electric tevékenységét és több ezer főt elbocsátanak az új vezérigazgató hétfőn ismertetett tervének értelmében.
Nyakra-főre kötik a szerződéseket, újra kilőtt az ágazat Az építőipari teljesítmény 2016 elején hatalmasat zuhant, ekkor fogytak el ugyanis az az uniós támogatásokra alapozott állami megrendelések. Az ágazat teljesítménye idén nyár elejére elérte a 2015-ös szintet, uniós projektek és magánberuházások egyaránt motorizálják az ágazatot.
A képviselői kreativitás nem ismer határokat, ha a saját jövedelmek növeléséről van szó Emmanuel Macron elnökválasztási győzelme és pártja, a Köztársaság Lendületben (LREM) nemzetgyűlési választási tarolása után az egyik első új francia törvény a La loi sur la moralisation de la vie publique nevet viseli: tehát egy, a közéletet erkölcsösebbé tevő törvényről van szó, amelyet a Macron mögött álló párt valamennyi képviselője megszavazott.
Iskolabüfé fesztiválra invitál az OGYÉI  A rendezvény célja, hogy segítenek a korszerű táplálkozás-egészségügyi ismeretek elsajátításában.