Beszippantja a politika Sandra Bullockot

Szívesen játszana a Let Her Speak című filmben, ha jó rendezőt találnak hozzá.

2017. november 14. 8:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Titokban házasodik Sandra Bullock Közelebb van Sandra Bullock esküvője, mint gondolnánk, de legfeljebb utólag értesülhetünk róla, ha megtörtént. A Us Magazine információi szerint a Beépített szépség című film színésznője készen áll rá...

Friss hírek
Beszippantja a politika Sandra Bullockot Szívesen játszana a Let Her Speak című filmben, ha jó rendezőt találnak hozzá.
Egymásnak tükröt tartva Vincze Lilla és Dóka Attila szerzői estje a Muzikumban.
Kerényi Miklós Gábor kedvenc játéka a piros pacsi A rendező az ATV-ben elmesélte, egyszer egy színészt az ölébe fektetve és egy ceruzát a szájába dugva tanított meg szépen r hangzót mondani.
Mint egy falat kenyér, úgy kell ennek az országnak a Terápia Kár, hogy a harmadik egyben a befejező évada is a Terápiának. Közben meg mennyire jó, hogy egy magyar sorozat ilyen színvonalon, ilyen alakításokkal és sztorikkal búcsúzik el.
Tényleg mindig ugyanazok a zenekarok lépnek fel a fesztiválokon? Készült egy összeállítás arról, hogy vajon mennyire "hazajáró vendégek" a ma bejelentett VOLT-sztárfellépők.
A tradíciók ápolása nélkül nem lehet újat építeni Fekete Péter, a Nagycirkusz igazgatója a Fidelión mondta el a gondolatait többek között a klasszikus és a modern cirkuszi előadásokról és a cirkusz közösségi erejéről. [...] Bővebben!

Sandra Bullock le sem bírta venni a kezét a pasijáról - Egymásnak estek az utcán Láthatóan őrülten szerelmes a színésznő.
Többé már nem lehet válasz, hogy minden politikus korrupt - Interjú Bill Pullmannal Interjú a főszerepbe került mellékszereplővel: Bill Pullman elnök volt A függetlenség napjában, játszott David Lynchnél, volt Sandra Bullock és Bridget Fonda partnere. És úgy gondolja, még sosem éltün...

Top hírek:
Kiosztották az MTV Europe zenei díjait A fiatal kanadai Shawn Mendes az est győztese, négy MTV-logós szobrocskával.
Az HBO Go most már a teljes családnak szól új, gyerekeknek szánt tartalmaival Fontos bejelentést tett az HBO Magyarország: a csatorna online videótára, az HBO GO mostantól közvetlenül, tehát klasszikus tévéelőfizetés nélkül is elérhető válik, és a felület új szekciójába 450 programnyi gyerektartalom is felkerült.
Szakít a zaklató rendező-producer filmjével a Csodanő? Gal Gadot is felemelte a hangját a szexuális zaklatások ügyében.
Két valódi legenda a 2018-as VOLT Fesztiválon Az egyik közülük sosem lépett fel hazai fesztiválon. Persze a másiknak is örülnek majd a rajongók.
Ötéves a Jurányi Már mi sem tagadjuk, hogy színház (is) vagyunk Kulcsár Viktória, a FÜGE és a Jurányi vezetője mesélt az öt évről, ami alatt inkubátorházból olyan intézménnyé váltak, aminek nincsen párja a környező országokban. [...] Bővebben!
Mint egy falat kenyér, úgy kell ennek az országnak a Terápia Kár, hogy a harmadik egyben a befejező évada is a Terápiának. Közben meg mennyire jó, hogy egy magyar sorozat ilyen színvonalon, ilyen alakításokkal és sztorikkal búcsúzik el.