Pierce Brosnan 20 éves fiával posztolt fotót - Dylan ilyen jóképű

A színész ilyen büszke a gyerekére.

2017. november 14. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Návai Anikó exkluzív részletek árult el a Mamma Mia! szupertitkos második részéről A Hello Hollywood műsorvezetője a Mokkában mesélt a Mamma Mia! második részéről, melynek forgatásai nemrég fejeződtek be. Anikó elárulta, a hölgyek kedvence, Pierce Brosnan ismét látható lesz a filmbe...

Friss hírek
Emlékszel Bill Clinton szeretőjére? Így néz ki ma Monica Lewinsky Meglepődsz, ha meglátod.
Pierce Brosnan 20 éves fiával posztolt fotót - Dylan ilyen jóképű A színész ilyen büszke a gyerekére.
6 dolog, amit elfelejtünk tisztítani: ezektől tűnik koszosnak a lakás Te rendszeresen takarítod ezeket a dolgokat?
Így néznek ki a VS fehérneműk egy plus-size modellen Képzeld, egy bevállalós lány az Instán bizonyította be, hogy a világhírű fehérneműk nem csak a karcsú lányokon állnak jól!
A nagyon szép embereknek is megvannak a maguk kínjai Barátokat, munkát és szexpartnert találni könnyű, de van mivel megküzdenie a szép embereknek is. Jó nekik?
8-10 fok az ország középső régióiban időjárás-jelentés, 2017. november 14., kedd, ...

Friss fotón az ABBA énekese - Így néz ki a 70 éves Benny Andersson Pierce Brosnan posztolt róla fotót a Mamma Mia 2 forgatásán.
Mamma Mia musical a TV-ben! A Mamma Mia! minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pie...

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Összegyűjtöttük: Ezek a legfinomabb sütőtökös receptek Ősz van, a napok hidegek és sötétek. A sütőtök hűvös időszak egyik legnépszerűbb zöldsége. Azon kívül, hogy rendkívül finom, számos jótékony hatással bír.
Rejtélyes szerencsétlenségek a magyar kiállításon: a látogatók is panaszkodtak Hallottál már a Titanic átkáról? Úgy tűnik, most Budapesten is lecsapott.
Ilyen sármos Lilu édesapja - Közös fotót posztolt a műsorvezető Ritkán láthatjuk Lilut apukájával.
Megtudta, hogy anyának neve is van - Vicces dolgok, melyek miatt a gyerekeknél elszakadt a cérna Aranyosabbnál aranyosabb okok, melyek miatt a gyerekek itatták az egereket.
Majka egy dolgot hiányolt Batmanről Vincze Gergely Batmanként repült végig az akadályokon. A majomlétrára viszont már kissé megfogyatkozott energiával érkezett - vajon sikerült továbblendülnie az epizódfinálé felé?