A német rendőrségnek be kellett törnie a lakásba, mert Alexa hajnalban teljes hangerőn bulizott

A hamburgi Oliver Haberstroh állítja: az Amazon robotja magától kapcsolt be, és bömböltette a zenét hajnalban a szomszédok kárára. A cég szerint Alexa jól működött.

2017. november 14. 16:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Amazon is AI-chipen dolgozik Az Alexa így kevesebbszer kellene, hogy hazatelefonáljon - ezzel egyszerre az üzemidő fejlesztésén is dolgozik az Amazon.
Dél-koreai műkoris az olimpia legmenőbb arca Alex Kim két aprócska mozdulattal vált ismrtté a neten pár nap alatt.
Korhatáros szerelem - 12. epizód (teljes rész) Viktor, Márta és a gyerekek elutaznak Kaliforniába. Eszter magányos és szomorú, csakúgy mint Dóra, akinek végig kell néznie, hogy Norbi újra összejön régi szerelmével Patrikkal. Dávid anyja újra felbu...
Katie Price bosszúpornóval fenyegeti exférjét Egy videót már meg is mutatott 40 vadidegennek, amin Alex Reid női ruhában egy szexjátékkal játszik.
A Piramis - 27. adás 1. rész A Piramisban két barát, Alexa és Gábor harcolt meg a továbbjutásért, akikről sokan azt gondolják, hogy szerelmespár, pedig valójában csak nagyon jó barátok. Ellenfeleik, Anikó és Tamás, akik azért érk...
Beindult az irányítókeringő az NFL-ben, Alex Smith csapatot vált Még véget sem ért a szezon, de vannak csapatok, amelyek már a következőre készülnek.

Az Arctic Monkeys is jön a Szigetre Legutóbb csak Sopronig jutottak el Alex Turnerék, augusztus 14-én a nagyszínpad főfellépői lesznek.
ÉNB Alexa rózsaszínre váltott Azonban csak pár mosás erejéig.
Egy kicsit feministább lett az Amazon otthoni asszisztense, az Alexa Ezentúl másképp reagál, ha sértegetik. De az Amazon túl nagy változást azért nem mert bevállalni a női hangú asszisztens személyiségében.
Sorozatként tér vissza a Setét torony Hiába volt csúfos bukás A Setét torony filmadaptációja, az Amazon még így is lát lehetőséget a projektben, így sorozat formájában igyekeznek feldolgozni a könyv teljes történetét.
Egy pillanat alatt teljesen átalakulnak a boltok, de ki vásárol majd ezekben? Megnyitotta első pénztár nélküli boltját az Amazon, a Big Brother ehhez képest smafu. Ki fog ilyen helyre járni? A baby boomerek biztos nem: az ő életük titok. Az X-esek is titkolóznak, de ha...
Hiába tör világuralomra az Amazon A világ legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, az Amazon töretlenül fejlődik, a versenytársak pedig attól tartanak, hogy maga alá gyűri a teljes piacot. A szakértők szerint viszont nem ilyen egyszerű a...