Miért baj, ha másnak is mesélsz a célodról? Nem gondoltál még rá, hogy miért érdekes

Szeretünk másoknak is beszélni a célokról, pedig épp ez akadályozhat meg az elérésben.

2017. november 14. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Élete végéig lakhat az ajándékházban a békéscsabai hajléktalan Mint mondják: minden jó, ha a vége jó.
Rá sem tudott nézni támadójára Sírva fakadt Renner Erika, miután újra kihallgatták a lúgos megcsonkításával kapcsolatban. Azt mondta, nagyon megviselte, hogy újra beszélnie kellett az átélt szörnyűségekről. A vád szerint volt partnere, a gyermekorvos B. Krisztián öntötte le lúggal a nő nemi szervét és annak környékét, miután egy kábító-altató injekciót szúrt a combjába és levetkőztette.
2 pofátlan trükk, amivel nagyon átverik a vásárlókat a fekete pénteken Sajnos a legtöbb vevő nem is tud a csúnya csalási módszerekről.
Ölhetnek a kilógó vezetékek Akár gyilkolhatott is volna az a szikrázó villanyvezeték, amit pár napja vettek videóra Budapesten. A főváros egyik legforgalmasabb utcájának közelében történt mindez, ami a járókelőket is megdöbbentette. Budapesten, a tizennegyedik kerületben több olyan elektromos szekrényt is találni, ami közvetlen veszélyt jelent az arra .
Luxuspecó milliomos egyetemistáknak vagy milliomosok csemetéinek Bezzeg a mi időnkben! Akkor még koleszra is alig futotta! Ma meg! Na jó, nem irigykedünk tovább, főleg, hogy az alábbi, 118 nm-es, tágas, elegáns ingatlan nem feltétlenül csak a Műegyetem hallgatóit célozza meg. Jöjjön egy izgalmas, "lélegzetelállító luxus lakás, mely mégis hű maradt a századfordulós stílusjegyekhez".
A testalkatod elárulja, melyik póz áll neked a legjobban az ágyban Homokóra, alma vagy körte? Nem árt tudni, hogy a legjobb!

Top hírek:
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.
Medgyessy Péter lánya ilyen bombázó - Fotókon a 38 éves Tornóczky Anita Tornóczky Anita közel a negyvenhez is remek formában van.
Az Útvesztő: Tűzpróba - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat 22.25 Ajánló - Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel
A várandós Katalin hercegné ismét megmutatta magát - Ilyen cukin rejtegeti a pocakját A hercegné hosszú kabát alá rejtette a gömbölyödő pocakját.
Bábával szül a hatalmas vízi emlős: egy hihetetlen tény a bálnákról Fantasztikus, ahogy ezek az állatok viselkednek egy új élet érkezésekor.