Miért baj, ha másnak is mesélsz a célodról? Nem gondoltál még rá, hogy miért érdekes

Szeretünk másoknak is beszélni a célokról, pedig épp ez akadályozhat meg az elérésben.

2017. november 14. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Forradalmi változás jöhet: nem lesz szükség a jövőben sebészekre? Nincsenek vágások, szövődmények, rövidebb a gyógyulási időszak.
Kisétált a kórházból és vízbe fulladt a pszichés beteg bíróság előtt az orvosok Foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt négy egészségügyi dolgozónak kell hétfőn bíróság elé állnia egy 2013 novemberében történt eset miatt. Egy idős, pszichiátriai és mentális betegségben szenvedő asszonyt egy szociális otthonból csuklófájdalmak miatt szállították a mentők az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba.
Kolbász, és hanglemez csokiból Kolbász, és CD csokoládéból, ilyen különleges édességeket is megkóstolhattak a látogatók a debreceni csokifesztiválon. Ami pedig az ízeket illeti, tényleg minden volt, áfonyás, mentás, fahéjas, és még chillis csokit is kínáltak a kézműves gyártól. Nagyon sokan voltak, főleg a gyerekek érezték igazán jól magukat a csokihegyek között.
"Erős, vagy zsarolható kormány a tét" Az áprilisi választás tétje, hogy az emberek megerősítik a nemzeti kormányt, vagy egy olyan gyenge és zsarolható kormány alakul, amelyik hagyja hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak. Erről Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője beszélt. A kormánypárti politikus hozzátette, az emberek látják, hogy az ország megvédésében nem számíthatnak az .
Felborította lakókocsiját a vihar Már négyen meghaltak az Egyesült Államokban napok óta tomboló hatalmas viharban. Az ország középső részén tornádó vitte le a házak tetejét, és volt, ahol 10 centiméter eső is esett nagyon rövid idő alatt. A megáradt folyók pedig egész városokat árasztottak el. Több száz amerikai menekül a katasztrófa sújtotta .
A Terminátor sztárjai Budapesten Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Bradley Cooper, néhány világsztár, akikkel tavasszal bárki összefuthat Budapesten akár egy boltban, a benzinkúton vagy csak az utcán sétálgatva. Egyre több amerikai filmes szuperprodukciót forgatnak Magyarországon, most tavasszal például a Terminátor következő részét.

Top hírek:
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Emlékszel még Bartók Krisztiánra a Megasztárból? Ezt csinálja most az egykori énekes Bartók Krisztián a Megasztár első szériájában tűnt fel.
45 kilót fogyott a duci színész - Döbbenetes változáson esett át Jonah Hill Jonah Hill szinte a felére fogyott.
Így készül az amaretti, az olaszok mandulás habcsókja: gyors és egyszerű Az amarettit az olaszok macaronjának is nevezik. Ezzel az eredeti recepttel a te kekszeid is fantasztikusak lesznek.
Kétszer gyorsabb lesz a fogyás, ha ezt a finomságot eszed reggelire Készülj fel a rekordsebességű zsírégetésre!
Meglepetés A Dal döntőjében! Ez az előadás képviseli a magyar színeket az Eurovízión Az elődöntőkhöz képest A Dal döntőjében annyi volt a változás, hogy ezúttal a zsűri és a nézők sem tehették le a voksaikat, amíg az összes induló el nem énekelte dalát. Ezúttal is Frenreisz Károly, Both Miklós, Schell Judit és Mező Misi alkotta a zsűrit, akik természetesen az előadások után értékelték a látottakat, ám pontozni csak a műsor végén tudtak.