Egészen barátságos az új kutyarobot, azzal együtt is, hogy nincs feje videó

A korábban a Google tulajdonában lévő Boston Dynamics robotgyártó egy új okoskutyával állt elő, ami már sokkal bizalomgerjesztőbb, mint az első változat.

2017. november 14. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt az új robotkutya, ami az előzőnél is ijesztőbben mozog A Boston Dynamics cukisága élethűbben járkál, a külseje pedig elegánsabbá vált.
Mai szemmel nézve vicces: így nézett ki 10 éve az Android a telefonokon Idén nem csak az iPhone jubilál, az Android is: 10 éve mutatták be az okostelefonok piacvezető operációs rendszerét. Előkerült az első videó a Google egyik legsikeresebb projektjéről, igazi időutazás...
Már töltheted a Google új fájlkezelőjét Az ingyenes Files Go bétája immáron a Google Play Áruházon keresztül is beszerezhető.
Ennél arcátlanabb PUBG klónt még nem láttunk A készítők biztosra mentek, hogy minden Google-keresés megtalálja őket, mikor Player Unknown Fortnite Battlegrounds Royal pubGO-nak nevezték el a játékukat.
Ez hasznos lesz: kitalálta a Google, hogyan segítheti az okostelefon-vásárlást Hamarosan új funkció érkezhet a Google keresőjébe, amelyik fölöttébb hasznos lehet azok számára, akik új telefon vásárlásán gondolkoznak.
Hála a Google Mapsnek, a Millennium Falcon nem rejtőzhet el a Földön

Együttműködik a Volkswagen és a Google A két nagyvállalat a kvantumszámítógépek területén akar kooperálni.
Androidos rendszerpucolón dolgozik a Google Kiszivárgott Files Go tárhelykezelő félkész változata.
Sok embert átvert a kamu WhatsApp A csalók látszólag hiteles frissítést tettek közzé a Google Play Áruházban - a Google-t is becsapták, majd nagyjából 1 millió letöltést szereztek.
Bug miatt zárta ki felhasználóit saját dokumentumaikból a Google Halloween alatt a Google Dokumentumok és a Drive egyszerűen kizárta a felhasználókat a szolgáltatásból.
Akasztják a hóhért: hibákat találtak a Google hibakeresőjében Több mint 15 ezer dollárral (négymillió forintnál is többel) lett gazdagabb az az etikus hacker, aki a Google hibakeresőjében fedezett fel sebezhetőségeket.
Android nélkül szállított Pixel 2 XL mobilokat a Google Egy ügyvédi iroda már keresi is a csoportos perben részt venni kívánókat.