Egészen barátságos az új kutyarobot, azzal együtt is, hogy nincs feje videó

A korábban a Google tulajdonában lévő Boston Dynamics robotgyártó egy új okoskutyával állt elő, ami már sokkal bizalomgerjesztőbb, mint az első változat.

2017. november 14. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Google a Meltdown és Spectre javítások világbajnoka A Microsoft, az Intel és az Apple javításaival ellentétben a keresőóriás foltjai egyáltalán nem lassítják le a rendszereket.
CES 2018: Önálló VR-headsetet mutatott a Google Az idei CES trendje a vezeték nélküli VR-headsetek térnyerése. A Google is beáll a sorba, a Lenovóval közösen készíti el a Daydream VR-platformra épülő Mirage Solót, amihez PC és okostelefon sem kell....
Egy pici holland startup megcsinálta azt, ami a Google-nek, az Apple-nek, és az Amazonnak együtt sem sikerült
Itt a Google csattanós válasza az Amazon Echo Show-ra Új, hangvezérelt okos kijelzőt vezet be a Google, az Amazon képernyővel ellátott okoshangszórójával kíván versenyezni.
CES: Idén is a virtuális segédekre fókuszál az LG A Google Assistant és az Alexa karöltve érkezik az LG-készülékekre, de saját AI platform is jön - és a robotok sem maradtak ki a sorból.
Superman, Google, Big Mac dolgok, amik 8-as évben történtek, és más lett tőlük a világ A nyolcas szám fektetve a végtelent jelenti, ám mi most kevesebbel is beérjük: csak az elmúlt 80 esztendő nyolcasra végződő éveit tekintjük át a sokféleség igényével, de a teljesség igénye nélkül - ...

Forgács Imre: Digitális demokrácia? A rendszert uraló cégek (Facebook, Google) árbevételeinek 90 százaléka reklámszerződésekből származik.
HWSW: Máris itt van az év biztonsági hibája? Már az első héten megvan az év legnagyobb horderejű biztonsági problémája? Van esély rá, hogy igen: a spekulatív végrehajtás támadhatóságát mutatták be a Google biztonsági kutatói, kivédése komoly tel...
Spectre/Meltdown: máris itt van az év biztonsági hibája? Már az első héten megvan a 2018 év legnagyobb horderejű biztonsági problémája? Van esély rá, hogy igen: a spekulatív végrehajtás támadhatóságát mutatták be a Google biztonsági kutatói, kivédése komoly...
Viszlát Windows, viszlát Android? Egy teljesen új operációs rendszer érkezik A legfrissebb jelentések szerint már teszteli házon belül fejlesztett vadonatúj operációs rendszerét a Google. Ízlelgessük a szót: Fuchsia.
Ezermilliárdokat ment ki offshore-cégbe a Google Azt eddig is tudtuk, hogy a cég nem az adófizetés bajnoka, most az is kiderült, mennyit spórol meg.
Elfogyott a türelem: büntetést kaphat a Facebook és a Google A brit belügyminisztérium biztonsági kérdésekért felelős államtitkára szerint adószankciókra számíthatnak azok az internetes óriáscégek, amelyek nem hajlandók együttműködni a brit kormánnyal.