Sokkot kaptak az olaszok

Bárki is veszi át a jelenlegi szövetségi kapitány helyét, nehéz feladatra vállalkozik.

2017. november 14. 18:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Először szelte át az Antarktiszt egy csak nőkből álló expedíció A katonanőkből álló csoport 62 nap alatt gyűrte le az 1700 kilométeres távot.
Nadal nyert és világelső marad Az első helyen kiemelt Rafael Nadal a torna során először ugyan játszmát veszített, összeasségében azonban magabiztos győzelmet aratott az argentin Diego Schwartzman ellen, így bejutott a legjobb nyolc közé az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, melyet követően így biztosan marad a férfi rangsor élén.
Tudja, mikor evett utoljára cukrot Rubint Réka? Meg fog döbbenni a válaszon, és azon is, hogy miért fogdossa Tatár Csilla a fitneszguru kockás hasát.
Holtan találták Fredo Santana amerikai rappert Barátnője talált rá Los Angeles-i otthonában.
Nem bírt a jeges emelkedővel a kamion Már az előtte érkező autó is nehezen birkózott meg a kihívással, s egy ideig úgy tűnt, a teherautó is sikeresen veszi az akadályt a végeredmény azonban visszacsúszás és egy kidöntött lámpaoszlop lett.
Megjósolták a szőlőtermést Ópusztaszeren - Fotók Ha megcsordul a Vince, tele lesz a pince.

Top hírek:
Korhatáros szerelem - 9. epizód (teljes rész) Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hanna igazán berág a fiúra. Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni. Márta elveszíti a barátnőjét, de hamarosan nagy öröm éri: rég nem látott fia, Viktor váratlanul hazalátogat Kaliforniából.
Próbálja ki! Meg tudna oldani egy középiskolai felvételit? Tud annyit mint egy 10-12 éves? Magyar és a matek feladatok részleges hasonulással és vizes vb-vel.
Franciaországban gyártják Paks 2 új turbináit A győztes GE - Alstom a belforti gyárából hozza a szerkezetet, vagyis a legnagyobb falat a kiadható munkák közül ténylegesen Nyugatra jut.
Vânătoare de ciori la Satu Mare în Grădina Romei La Satu Mare s-a organizat o vânătoare de ciori în apropierea gării, în Grădina Romei, cel mai mare parc din oraş.
10 magyar vár, ami egykor gyönyörű lehetett: mára a romokat is alig lehet felismerni Akad, ahol már csak az alapok maradtak fenn a büszke várak helyén.
Már ölt embert a tornyospálcai gyilkosság gyanúsítottja T. Béla 2003-ban brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg menyasszonyát.