Soha nem látott kezdővel rohamoz a magyar válogatott

Szélesi Zoltán hét helyen változtatott a Luxemburgban vereséget szenvedő csapaton.

2017. november 14. 19:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Luxemburg Zidane-cselekkel aláz minket, na és? 30 évünk volt megszokni Csokonainak igaza volt, a remény egy csalfa dolog. Andorra és Luxemburg után úgy tűnik, mi is úgy fogunk kapaszkodni a tavalyi Eb-be, ahogy a nagy öregek emlegették folyton a két elbukott vb-döntőt.
Videó: Nikolics gólja Luxemburg ellen Egy dolognak örülhettünk csak Luxemburg ellen, Nikolics góllal tért vissza a válogatottba Thu, 11/09/2017 - 22:14
Nikolics Nemanja gólt lőne Luxemburgnak Nikolics Nemanja nagyon várja, hogy csütörtökön Luxemburgban több mint egy év után ismét magára ölthesse a magyar labdarúgó-válogatott mezét.
Szélesi Zoltán újabb rutinos játékost kényetlen nélkülözni A kazah Kajrat Almati középpályása már is hagyta a válogatott edzőtáborát.
Leekens is ott volt a válogatott edzésén Jóllehet a novemberi felkészülési mérkőzéseken Szélesi Zoltán irányítja majd a válogatottat, a jövőre munkába álló belga szakember is megnézte a tréninget.
Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen A válogatott hátvédjei most sérültek ehhez a két barátságos meccshez, amit Szalai és Kleinheisler is kihagy.

Dolhai Attila nem akármilyen okból kutatott műkincsek után a bolhapiacon A Budapesti Operettszínház színésze a Luxemburg grófja darab kapcsán vadászott kincsekre, amiben két szakember is segítségére volt. Eleni Korani műkincsszakértő és Dolhai Attila arról beszélt a Mokkáb...
Luxemburg grófjával indul az évad az Operettszínházban Megkezdődik az új évad a Budapesti Operettszínházban is.
Ismét külföldi a kapitány A játékosként egyszeres BEK-döntős, kétszeres UEFA-kupa-döntős belga Georges Leekenst nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A 68 éves szakember megbízatása kettő plusz fél...
Jolly joker Felcsútról Óvatos mértéktartásól árulkodik Szélesi Zoltán válogatott kerete. Az egyelőre két barátságos mérkőzésre kinevezett szövetségi kapitány 25 fős névsorában Balogh Balázs kivételével csak olyan labdarúg...
Az MLSZ kifizeti a szurkolók kárát A Magyar Labdarúgó Szövetség megtéríti a szurkolók számára a Luxemburg elleni barátságos mérkőzés időpontjának változása miatt keletkezett felesleges kiadásokat.
Háborognak a szurkolók a luxemburgi meccs miatt Egy nappal előrehozták a Luxemburg elleni barátságos meccset, sokan azonban az eredeti időpontra vettek repülőjegyet.