Kampányüzemmódba kapcsol a Simicska-birodalom

Egységesítik a Magyar Nemzet-Lánchíd Rádió-Hír TV triumvirátus vezetését, hogy a kampányban hatékonyabban üthessék a Fideszt, és tolhassák a Jobbikot.

2017. november 14. 20:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csúfosan megbukott az antiszemita Jobbik álbaloldali fordulata A cukiskodás és a néppártosodás hazugsága felezte a Simicska-párt bázisát.
Így hazudik Simicska Indexének segítségével Ron Werber LMP-je A kormánypárti szavazókat, a Fideszt és a nyugdíjasokat egyszerre gyalázták. Összeért a Jobbik és az LMP kampánya.
Fidesz: A Jobbik nem tud elszámolni az illegális támogatásokkal A jobbikos Szilágyi György szavaira reagáló közlemény úgy fogalmaz, az a Jobbik beszél, amelynek elnöke eladta a pártot Simicska Lajosnak, és azóta folyamatosan árulja el a párt eredeti értékeit.
Nagy bakot lőttek Vonáék Meglehet, nagyon rossz vásárt csinált a Jobbik Simicska Lajossal, ha egyetlen fillért is fizetett a milliárdostól kapott plakátokért. A párt a törvénysértésekkel és a törvények kijátszásával volt elfo...
Lóadó, traktoradó, Simicska-adó: amikor meglódul a települések fantáziája Nagy bevételt nem várnak az önkormányzatok a furcsa helyi adóiktól, népnevelést annál inkább. A felhőkarcolókat sem tiltják be Somogyban, a csúnya épületeket, a nádasokat és Simicska Lajos plakátjait...
Az Index orbitálisat hazudott Orbán Viktorról, de lebukott Tudjuk, hogy csak ott nem hibáznak, ahol nem dolgoznak, és azt is, hogy rohanó világunkban az a természetes, hogy nincs két egyforma helyreigazítás. De azért az, amit most az Index volt kénytelen lekö...

A Jobbik kutyákkal, szemöldökcsipesszel, transzvesztitákkal zuhan a mélybe Simicska pártjának legújabb szellemi holdudvara: macskák, nyulak, liberális szkinhedek és a transzvesztitatagozat.
Törvénytelenül járt el Simicska cége Olyan kedvezményeket kapott a Jobbik Simicska Lajos plakátcégétől, melyekkel megszegte a vonatkozó jogszabályokat és Vona pártjának támogatásával 75 millió forintos adókülönbözete keletkezett a cégnek...
Kivetik a kibővített Simicska-adót A kormánypárti többségű önkormányzatok helyi rendeletekkel revolverezik a reklámcégeket.
Kálmán Olga egy interjúban hosszan dicsérte a nagy munkabírású Jobbikot Változnak az idők: a baloldali nézők kedvenc tévése szerint a Simicska-féle Hír TV ma a sajtószabadság, a szólásszabadság egyik utolsó fontos bástyája. Ő se hitte volna.
Lehet, hogy Simicska Lajos cezaromániás bunkó, de ez nem az ő plakátja A manipulációnak létezik az a foka, amikor a dolog elmebajjá vagy tényleg művészetté válik: a Fidesz-lap nagy Fidesz-védelmezésében egy Fidesz-ellenes plakáttal támadja a Fidesz új ellenségét.
Bayer Zsolt halálát kívánta, kirúgták Bajomi-Lázár Péter a Simicska-Indexen magyarázkodik. Közös erővel veszik semmibe a valóságot.