Berki Fradi elnöki megválasztásakor úgy érezte, alkalmatlan a pozícióra

Nem voltam felkészülve, sőt a tudásom sem volt meg, hogy ellássam az elnöki tisztséget, úgy éreztem, ennek a pozíciónak a betöltésre alkalmatlan vagyok - így fogalmazott Berki Krisztián, mikor Ambrus Attila arról faggatta, mit gondolt, mikor kinevezték a Fradi élére. Hogy akkor miért vállalta el mégis a megbízást, arról is mesélt míg egy kamionban zötykölődtek Ambrussal.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kézilabda-EB: Mire megyünk Nagy Laci nélkül? Két Nagy alapoz a Fradi kéziseivel, a kapus Levente mellett a válogatottságtól nemrég visszavonult László, aki Veszprém helyett a fővárosban tréningezik. Persze nem végleg állítja a zöld-fehérek ...
Pelenkáz és éjszakázik ikreivel a Fradi-focista Kiveszi a részét a babázásból a Ferencváros focistája, Bőle Lukács, akinek karácsony előtt születtek meg az ikrei. A család már beköltözött új, dunaharaszti otthonába.
Eldőlt a Fradi egyik legjobb focistájának a sorsa A vezérigazgató beszélt az átigazolási terveiről.
Győzelemmel kezdte az évet a Győr és a Fradi is Alig három hét múlva már a Bajnokok Ligája középdöntőjében érdekelt a két csapat.
Továbbra is hibátlan a Fradi a női kézilabda NB I-ben A zöld-fehérek dolgát bár megnehezítette a Debrecen, végül négy góllal a Ferencváros diadalmaskodott.
12 gólt kapott otthon a Fradi Nem volt kedves vendég a Dunaújváros.

Úgy kapott ki 9-1-re a Fradi, hogy a kapus volt a legjobb játékosa Az Újpest közben újabb fontos meccset nyert meg.
Tomori visszatért, a Fradi továbbra is százszázalékos az NB I-ben A Győri Audi ETO KC átlövője két gólt dobott a Kecskemétnek.
Összevertek egy volt politikust az Újpest ultrái, a "kemény csávók" Az este egy Újpest - Fradi hokiderbi után a balesetin ért véget.
16 milliárd forintot kap a Fradi az államtól A kézisek is eléggé jól jártak!
Napok óta össznépi felvásárlás rontja ünnepi készülődésünket Hogy töltötték a karácsonyt a lágerekbe deportált magyarok? Mikor ülhettek le először a villamosokon a kocsivezetők? És vajon miért volt fontosabb 1944-ben 15 ezer embernek Budapest ostrománál az Újpe...
400 ezer eurót adott a Fradi 435 percért Bognár Istvánnál volt már jobb vétel.