Berki Fradi elnöki megválasztásakor úgy érezte, alkalmatlan a pozícióra

Nem voltam felkészülve, sőt a tudásom sem volt meg, hogy ellássam az elnöki tisztséget, úgy éreztem, ennek a pozíciónak a betöltésre alkalmatlan vagyok - így fogalmazott Berki Krisztián, mikor Ambrus Attila arról faggatta, mit gondolt, mikor kinevezték a Fradi élére. Hogy akkor miért vállalta el mégis a megbízást, arról is mesélt míg egy kamionban zötykölődtek Ambrussal.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt tart a Fradi a szurkolót majdnem halálra verő ultrák beazonosításában Egyre többen kerülnek megnevezésre.
Hogyan csinált bohócot Kubatov Gáborból a visszatérő Fradi-tábor? Mindent előkészítettek ahhoz, hogy leszámolhassanak a távollétükben szurkolást szervezni próbáló Bonyhával. Kubatovéknak egyetlen érvük maradt, hogy közösen találják meg a verekedőket. De ebben sem s...
Senkinek sem jó, ami a Fradi-meccsen történt Hamberger Ádám, a tábor előénekese nyilatkozott az RTL Klubnak.
Női-kézi: Dániában nyert a Győri Audi ETO A Győr, ahogy a Fradi, már korábban továbbjutott.
A Fradi kitart a szurkolókkal kötött megállapodás mellett Elismerik, hogy alaposabb átvizsgálásra lesz szükség a jövőben a beléptetésnél.
Kíméletlen lesz a Fradi a véres verekedés résztvevőivel A cél, hogy az összes résztvevőt beazonosítsák és kitiltsák.

Akár négy és fél évet is kaphatnak a verekedő Fradi-ultrák A késelő ellen nem indult eljárás, jogos önvédelemből szúrhatott.
Videó a lincselésről a Fradi-stadionban, hol voltak a biztonságiak? Több tucat ultra rúgta, taposta Kubatov vezérszurkolóját.
Hemingway levonta a Fradi-balhé tanulságait Emellett kitért Marco Rossira is.
Kamumigránsok kísértettek a kömlői temetőben, és bin Ladennel várták Beyoncet az új Oroszlánkirályban Magyarvádba bukott bele egy ausztrál miniszter, balhéztak az ultrák a Fradi-stadionban. Heti videó híradó.
Negyvenkét év után a másik irányba futottak a Fradi futballistái A visszatérő ultrákkal közel húszezren voltak a Groupamában. Késelés, pirózás és rég látott meccshangulat az NB I.-es derbin.
Egy gombostű sem fér már be a szombati Fradi-meccsre Minden jegy elkelt a Debrecen vendégjátéka előtt, így húszezer néző lehet az NB I szombati rangadóján.