Az IÁ elszánt harcosai folytathatják a küzdelmet

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet elszánt harcosai a területi veszteségek után is folytathatják a harcot

2017. november 23. 0:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiszabadulhat egy 18 gyerekes boszniai iszlamista A Bilal néven ismertté vált muszlim főpap az Iszlám Államnak toborzott. A börtönben jól viselkedett, felezhetik a büntetését.
Szakértő: gyermekeket is radikalizált az Iszlám Állam Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet gyermekeket is radikalizált és felkészített merényletek elkövetésére mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Friss hírek
Egyetlen nap örömünnepet jósol az ellenzéknek a kormányhű Nézőpont vezetője Mráz Ágoston Sámuel szerint a Fidesznek fel kell ráznia közömbössé vált szavazóit.
PS: Seggre esés, rohadt nagy saller Ritka őszinte és önkritikus publicisztikában értékelte a hódmezővásárhelyi vereséget a Fidesz-szócső pestisracok.hu. Csak erős idegzetűeknek. A pártközpontból sosem hallott mondatok következnek.
Márki-Zay: Senki ne lopjon! - videó Nézze meg a hódmezővásárhelyi polgármester-választás győztesének győzelmi beszédét.
Schmidt Mária: A hétköznapi kis kommunizmusok itt élnek velünk
Vásárhely személyesen Orbánt is pofon csapta Hajrá, Hegedűs Zoltán? Hát ez nem jött be
Kevesen adják el olyan magabiztosan a történelmi vereséget, mint Lázár János Rendkívüli sajtótájékoztatón reagált Lázár János, a térség országgyűlési képviselője arra, hogy elvesztették az időközi polgármester-választást. Lázár azzal érvelt, Hegedűs Zoltán annyi támogatást kapott, mint ő négy éve. Nem értette, miért merül fel, hogy ők nem mozgósítottak olyan jól, mint az ellenzék.

Horváth József: Nyugat-Európa elszalasztotta a lehetőséget Nemzetközi migrációs konferenciát tartottak kedden az afrikai kiinduló- és tranzitországok, illetve Franciaország részvételével Rómában.
Húsz éve problémát jelentenek a radikális iszlamisták a Balkánon Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint húsz éve problémát jelentenek a Balkánon a radikális iszlamisták, akik még a délszláv háború után kerültek a területre.

Top hírek:
Márki-Zay Péter kezdhet nagyon izgulni, közel az álomhatár 57 százalékos a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, és még két óra hátra van a szavazásból.
Elsöprő Fidesz-győzelem Kiskunhalason Közel 70 százalékot kapott a kormánypárti jelölt.
Dermesztő hideg lesz a jövő héten Igazi téli időre számíthatunk egész napos faggyal, havazással, hófúvással.
Bekerülhet az új német kormányba Merkel ellenlábasa Bekerülhet a következő német szövetségi kormányba Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) legfőbb párton belüli ellenlábasa, a CDU konzervatív irányzatát és fiatal nemzedékét képviselő Jens Spahn - jelentette vasárnap több német lap
Schmidt Mária örök érvényű igazságbeszédet mondott Az önkény egyetlen célja a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, mondta például.
Gyújtogató, talányos szellem Csak egyetlen mód van a régi társadalom véres haláltusájának és az új társadalom véres szülési fájdalmainak megrövidítésére, a forradalmi terror.