Az IÁ elszánt harcosai folytathatják a küzdelmet

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet elszánt harcosai a területi veszteségek után is folytathatják a harcot

2017. november 23. 0:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
PS: Különleges politikai beosztásban dolgozott Paul Lendvai az ÁVH-nál Lendvai Pál már fiatalon a legszélsőségesebb, sztálinista, Tito-ellenes cikkek szerzője volt, sőt, a Szabad Nép programajánlója szerint már előadást is tartott a jugoszláv főellenségről. Amikor bevonu...
Závada bevisz egy gyomrost a NER üldözési mániájának (video) Van egy remek előadás évente néhányszor a budapesti Katona József színházban. Az Összhang egyfajta irodalmi all-star felolvasó est minőségi zenei betétekkel. A kortárs magyar irodalom három nagyágyúj...

Friss hírek
Húszezer bevándorló érkezett Magyarországra a kötvényprogrammal Több mint fél éve függesztették fel a letelepedési kötvényprogramot, de a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal csak most közölte a végleges adatokat.
Megtalálhatták VV Fanni naplóját, amibe mindent leírt A korábbi valóságshow-szereplő holttestét még mindig keresik, de úgy tudni, nem a Dunában, hanem a veszprémi erdős területeken.
Soros: A kormány propagandakampánya kudarcot vallott Soros György újabb cikkben írta meg, hogy a kormány gyűlöletet kelt és hazudik.
Az ismeretlen Fidesz-jelölt is nyerésre áll a belvárosban Pedig az ellenzéki pártok olyan ismert neveket indítanak, mint Juhász Péter az Együttből vagy Fekete-Győr András a Momentumból.
Tovább egyeztetnek a veszélyes munkakörben dolgozók ellátásáról A szakszervezetek több szünetet, és pótszabadságot javasolnak.
A kisoroszi önkormányzat belső vizsgálatot rendelt el Havas Henrik miatt Havas a településen önkormányzati képviselő. Nem teljesen világos, hogyan, de az állítólagos molesztálási ügyét vizsgálná az önkormányzat.

Iránnak több katonája van Szíriában, mint az Iszlám Államnak Eytan Gilboa izraeli professzor elárulja, ki mozgatja a közel-keleti konfliktusok szálait, hogy Szaúd-Arábiának semmiből nem áll beszereznie egy atombombát, és hogy szerinte hol várható a következő na...
Szakértő: a karácsonyi rendezvények célpontok lehetnek Az európai karácsonyi rendezvények kiemelt célpontjai lehetnek az Iszlám Állam terrorszervezetnek vélekedett Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsor...

Top hírek:
18 éve Budakalászon kútba fulladt nő ügyét oldották meg Kiderült, a férj lökte a kútba a nőt.
Hármas karambol Szentendrén A 11-es főút és Szent István utca kereszteződésénél ütköztek össze.
Vádat emeltek a bírót leütő focista ellen Az Istenmezején történt rangadón kelt ki magából a játékos.
Sztárok segítségével jutott el a rászorulókhoz az adománycsomag Wolf Kati, Katus Attila és Szabados Ági is önkéntesként segített az Ökumenikus Segélyszervezetnek.
Halálos gázolás Úrkúton Teherautó ütött el egy embert.
Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.