A hármas metró liftjei: Lázár szerint még nem lefutott az ügy videó

A miniszter is tudja, hogy törvénysértő úgy felújítani a hármas metrót, hogy nincs minden állomáson lift. A "közeljövőben" egyeztetnek Tarlós Istvánnal arról, "hogy miben tudna segíteni a kormány. Videó.

2017. november 30. 18:35

A cikk folytatása...Friss hírek
32 határsértőt tartóztattak fel a hétvégén A múlt héten az ország területén összesen 66 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök a határzárhoz.
Tele van furcsasággal Mészáros Lőrinc első állami százmillióinak története Megnéztük a miniszterelnök barátjának első nyertes közbeszerzéseit. Több dolog közös bennük: valahogy mindig úgy alakult, hogy könnyen gurultak hozzá a forintok.
Öt ellenzéki is 10 százalék körül áll, így biztosan nyer a Fidesz A Belvárosban nehéz lesz így legyőzni Hollik Istvánt. Messze nem Juhász Péter a legesélyesebb jelölt, a Momentum-elnök is előtte jár. De visszalépések esetén esélyes lehet bármelyik ellenzéki.
Nem a rokonai, hanem egy üzletember fizette Semjén svéd vadászatait A Magyar Nemzet újabb részleteket tett közzé a KDNP-s politikus luxusvadászatairól.
Politikáról egy szót se! - így működik egy kamupárt Megdöbbentő részleteket mesélt a korábban is kamupárt-gyanús Medete párt egy már elvérzett egyéni képviselőjelöltje a hvg.hu-nak arról, hogyan működteti hálózatát a szervezet. 150 ezer forint 500 ajánlásért a hülyének is megéri, nem csoda, ha még a helyi postás is benne van az üzletben. Politikáról beszélni tilos, kampányolni minek - folytatás csak erős idegzetűeknek.
Kigyulladt egy garázs Turán A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Top hírek:
Új hiperszonikus rakétát tesztel az orosz hadsereg Megsemmisítette célját a gyakorlótéren a tengeri célpontok ellen kifejlesztett Kinzsal típusú, hiperszonikus rakéta, amelyet az orosz légierő egy MiG-31-es elfogó vadászgépéről lőttek ki - közölte vasárnap az orosz védelmi tárca
Karácsony nem osztana lapot pártpolitikusoknak a kormányában Koalíciós kormányzásra készül, de most meghirdette az árnyékkormánya felét. Önálló tárcát adna az oktatásnak és az egészségügynek. Hét árnyékminiszter mutatkozott be.
Az esztergomi plébános szerint a 70-es éveket idézi a köztévé riogatása Kétes nosztalgiát ébresztett az M1 Hiradó szombati produkciója az Esztergomi Belvárosi Szent Péter és Pál templom plébánosában szúrta ki a 24.hu.
Tűz volt a debreceni kórházban, menekítették a betegeket Hat ágy gyulladt ki egy kórteremben
Provokátorok a Békemenet megzavarására készülnek A megfélemlítésre csak a még nagyobb tömeg lehet a válasz - mondják a szervezők.
Négy hét múlva lesz az országgyűlési választás Négy hét múlva, április 8-án lesz az országgyűlési képviselők választása, a voksolásra több mint nyolcmillió választópolgár jogosult.