A hármas metró liftjei: Lázár szerint még nem lefutott az ügy videó

A miniszter is tudja, hogy törvénysértő úgy felújítani a hármas metrót, hogy nincs minden állomáson lift. A "közeljövőben" egyeztetnek Tarlós Istvánnal arról, "hogy miben tudna segíteni a kormány. Videó.

2017. november 30. 18:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orosz nyomásra távolíthatták el Vitézy Dávidot Korábban úgy tűnt, hogy a Tarlós Istvánnal való személyes konfliktus volt az ok.

Friss hírek
Az Együtt csúnyán beleszállt Karácsony Gergelybe A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje hátat fordított az Együttnek és az MSZP felé kacsingat, ez nagyon nem tetszett Szigetvári Viktornak, aki élő adásban rúgta ki őt.
Teljes útlezárás Jászberénynél Elgázoltak egy férfit a 31-es főúton.
Fideszes politikus arcképével díszítették a pécsi karácsonyfát A pécsi Uránvárosban felállították a karácsonyfát, amit Mindenki Karácsonyfájának hívnak, de nem ettől lett igazán különleges.
Húszezer bevándorló érkezett Magyarországra a kötvényprogrammal Több mint fél éve függesztették fel a letelepedési kötvényprogramot, de a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal csak most közölte a végleges adatokat.
Megtalálhatták VV Fanni naplóját, amibe mindent leírt A korábbi valóságshow-szereplő holttestét még mindig keresik, de úgy tudni, nem a Dunában, hanem a veszprémi erdős területeken.
Soros: A kormány propagandakampánya kudarcot vallott Soros György újabb cikkben írta meg, hogy a kormány gyűlöletet kelt és hazudik.

Index: Vitézy eltávolításához a BKK éléről orosz nyomásgyakorlás is kellett Vitézy Dávidot, a BKK vezérigazgatóját 2014 váltották le. Úgy tűnt, a Tarlós Istvánnal való személyes konfliktusa fajult idáig. Valójában orosz nyomásgyakorlás is kellett hozzá.

Top hírek:
18 éve Budakalászon kútba fulladt nő ügyét oldották meg Kiderült, a férj lökte a kútba a nőt.
Hármas karambol Szentendrén A 11-es főút és Szent István utca kereszteződésénél ütköztek össze.
Vádat emeltek a bírót leütő focista ellen Az Istenmezején történt rangadón kelt ki magából a játékos.
Sztárok segítségével jutott el a rászorulókhoz az adománycsomag Wolf Kati, Katus Attila és Szabados Ági is önkéntesként segített az Ökumenikus Segélyszervezetnek.
Halálos gázolás Úrkúton Teherautó ütött el egy embert.
Diktatúrák, autriter rezsimek diplomatáival vizsgálja a rendszerváltást Lezsák Sándor Az állami pénzekkel rendre kitömött Lakiteleki Főiskola páros lábbal ugrál 1989 emlékén a legproblémásabb országok diplomatái értékelik majd tudományosan a magyar rendszerváltást.