Rendőrökre lőttek Franciaországban

Lövöldözéssé fajult a családon belüli erőszak egy francia településen.

2017. december 2. 18:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Óriási üzletet kötött Katar, metrót, vadászgépeket is vesznek Összesen 12 milliárd euró (3780 milliárd forint) értékben írt alá kereskedelmi szerződéseket csütörtökön Franciaország és Katar jelentette be Emmanuel Macron francia elnök Tamím bin Hamad ász-Száni ...
Reakciók Trump bejelentésére: "megnyitotta a pokol kapuját" A Hamász máris vészjósló közleményt adott ki, Franciaország pedig kijelentette, nem támogatják Trumpot ebben.
Letartóztatták egy 27 éves dzsihadista lány szüleit Franciaországban Az elmúlt időben több francia családot meggyanusítottak terrorizmus finanszírozásával, miután pénzt küldtek Szíriában harcoló rokonaiknak.
Franciaországban marad II. János Pál pápa szobra Ploërmel önkormányzata eladja a püspökségnek és áthelyezi azt a II. Szent János Pál pápáról készült szobrot, amelynek keresztjét törvényellenesnek nevezte, és lebontásra ítélte a francia alkotmánytaná...
Rendőrökre lőttek Franciaországban
A francia élelmiszer-ellenőrök radioaktív cézium nyomaira bukkantak Fehéroroszországból importált gombákban Miután októberben kis mennyiségű béta-sugárzó 106-os ruténium jelenlétét mutatták ki a légkörben Európa-szerte, Franciaországban szigorítottak a bevitt élelmiszerek ellenőrzésén.

"Fizetni fognak a füttyögők" Franciaországban hamarosan szavazhatnak a törvényről, amely alapján megbírságolhatják azokat, akik az utcán utánaszólnak a nőknek, vagy füttyögnek nekik.
Itt a banki ipari forradalom - Leépítéssel és fiókbezárással válaszol a francia nagybank Franciaország harmadik legnagyobb bankja, a Société Générale 2020-ig bezárja a fiókhálózatának 15%-át és 900 munkahelyet szüntet meg az országban. A költségcsökkenést a pénzintézet a digitális...
Akkor most szerencsejáték a loot box? Belgium és Franciaország után az Egyesült Királyság egyik hivatalos szerve is felszólalt a loot box vitában. Habár nem hivatalos közleményről van szó, érdekes és megfontolandó gondolatokat tartalmaz.
Franciaország a Davis Kupa-győzelem kapujában A házigazdák egy győzelemre kerültek a verseny lille-i döntőjében.
Kisebb kormányátalakítás történt Franciaországban Emmanuel Macron francia államfő egyik legközelebbi politikustársát, Benjamin Griveaux-t, a gazdasági minisztérium eddigi államtitkárát nevezte ki péntek este az új kormányszóvivőnek.
Ikertestvére bőre mentette meg egy megégett férfi életét Ikertestvére bőrének átültetésével sikerült megmenteni egy súlyosan megégett férfit Franciaországban.