Meglepődtek az idei béreken, de mi várható 2018-ban? Táblázat

Nem csökken a bérnyomás 2018-ban, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és a Kienbaum tanácsadó cég közös felmérésében részt vevő cégek átlagosan 6,1 százalékos béremelésre készülnek. A bérek idei alakulása meglepetést okozott.

2017. december 4. 18:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kérik a brit kormányt, hogy találja már ki, mit akar A kereskedelmi kamara szólította már fel a kormányt, hogy a tökölés és pöcsölés nem fér bele.

Friss hírek
A Fidesz elbukott egy fontos választást Hódmezővásárhelyen Lázár János mellett a párt sorsára is hatással lesz a független jelölt győzelme.
Óriási meglepetés Hódmezővásárhelyen A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldőlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezővásárhelyi időközi polgármesterválasztást. A magas részvétel...
Összeáll Merkel kormánya Megnevezte miniszterjelöltjeit vasárnap az Angela Merkel vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU), a jelöltek között van a pártelnök-kancellár legfőbb párton belüli kritikusaként számon tartott...
Elvis Presley lánya 25 milliárd forintos vagyont égetett el, most perel Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya százmillió dollárra (25,4 milliárd forintra) pereli pénzügyeinek korábbi kezelőjét: állítása szerint Barry Siegel hanyagul és rosszul menedzselte üzleti ügyeit...
HP Legal: bizalmi vagyonkezelés és üzleti célú vagyontervezés (1. rész) A bizalmi vagyonkezelés bevezetése óta rendkívül felkapott az ezzel foglalkozó szakemberek körében.
Az LMP is leszerződött Garancsi cégével Szél Bernadett plakátja feltűnt Hódmezővásárhelyen is.

Egyre több magyar cég nyitna a német piacra Jubileumi, 25. évét kezdi a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A kamara elnöke példátlan sikertörténetnek nevezte az elmúlt negyed századot. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a ma...

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
Nyugat-Európának kezd elege lenni a csecsen maffiából Két évtizede Európa még keblére ölelte a szabadságukért küzdő csecseneket. A helyzet azóta gyökeresen megváltozott. A romantikát kiszorította a realizmus- olvasható a Magyar Nemzet elemzésében.
A Saxo Bank nyilvánosságra hozta 2017. évi jelentését A Saxo Bank nagyobb nyereségről számol be, és mind a közvetlen, mind a partnerein keresztüli ügyfeleinek száma rekord nagyságúra nőtt.
Ez az igazi földi pokol: akkora a szegénység, hogy éhen halnak a dolgozó emberek Mostanra olyan szintre jutott a válság Venezuelában, hogy a gazdaság alapját jelentő olajiparban dolgozó munkások sorra dőlnek ki, mert az éhezés miatt teljesen legyengültek. Nem ritka, hogy a heti...
És akkor már csak Bulgáriát kell lenyomnunk, hogy az EU legkorruptabb országa legyünk Soha nem süllyedt még Magyarország annyira mélyre a Transparency International korrupciós listáján, mint most; elindult a tárgyalás az EU következő költségvetéséről; három vadász szembeszállt Mészáros Lőrinc fiával, és nyert. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Kétszer annyian kérték sms-ben az adóbevallásukat a NAV-tól, mint tavaly A kérelmezők 70 százaléka így fordult az adóhatósághoz.