Lelőttek egy férfit az M5-ös autópályán

Egy kilőtt ablakú Ford mellett helyszínelnek a rendőrök. A kocsiban találtak egy súlyos sérültet is.

2017. december 5. 11:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Menetpróba - Vezettük Dobó Kata legújabb autóját Hosszú út vezetett ahhoz, hogy a Ford legfrissebb üdvöskéje, az egyik legismertebb hazai színésznő autója legyen. Kellett hozzá egy költözés, 200 millió euró, sok új munkatárs és 2300 módosítás.
Időutazás: A Ford autós akrobatái Ez a fekete-fehér felvétel 1939. június 17-én készült az angliai Surrey-ben, a világhírű Brooklands versenypályán, bemutatva, ahogy a Ford Prefect és V8 modellek dobbantóról ugratnak, üvegfalakon és f...
Világszenzáció, magyar fotók buktatták le a Ford titkos új autóját Még be sem mutatták, de egy magyar rajongó képein már láthatja a világ.
Turbófokozattal nyit a férfiak felé a Fiesta Mindig a kisautók és a hölgyek egyik kedvelt modellje volt a Ford Fiesta, amely immár férfiasabb arc­éllel gördül az utakon. Ideális fogyasztása, kényelmes belső tere a fiatalabbakat célozza.
Kínai eladásainak nagymértékű visszaesésével indította az évet a Ford Jelentősen csökkentek a Ford eladásai az egyébként januárban 11,6 százalékkal bővülő kínai piacon - jelentette be pénteken az autóipari vállalat.
Dán autóversenyzőé az első európai Ford GT 2016 áprilisában a világ 6506 autórajongója jelentkezett, hogy az első 500 darab Ford GT szupersportkocsi tulajdonosa lehessen. Az egyik szerencsés skandináv jelentkező számára most jött el a pillanat...

A Ford Fiesta első megmérettetése a Monte-Carlo Ralin Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.
Exoskeletonokkal újít a Ford Az autógyártók közül elsőként a cég szereli fel a dolgozóit a testi erejüket megsokszorozó eszközzel.
Itt a lopott autók toplistája! Ugyan a rendőrség statisztikája még nem jelent meg a tavalyi autólopásokról, de a civilek felmérései már napvilágot láttak. Ezek alapján a Ford, a Volkswagen és a BMW vezeti a lopási toplistát.
Oda a garancia? Sebaj, nincs turbó, és egyre csak lassul az értékvesztés Használt BMW-k helyett újra olcsón szervizelhető autókat keresnek a magyarok. Tényleg tuti tipp a benzines Ford Focus?
Lassan megy a törlesztés Hollik Istvánnak A KDNP országgyűlési képviselője nehezen szabadul a hétmillió forintos hitelétől, viszont még mindig megvan a Ford Mondeója és az I. kerületi lakása.
Harrison Ford megint Indiana Jones lesz Steven Spielberg 2019-ben kezdi forgatni az ötödik Indy-mozit.