Jégkorszaki barlangrendszert találtak Montreal alatt

Lakóházak alatt 10 méterre bukkantak rá.

2017. december 6. 20:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
NHL: mészárolt a Montreal, tíz góllal küldte haza a Detroitot Paul Byron NHL-pályafutása során először ért el mesterhármast.
Nem látja, de akkor is óriási védés A Montreal olimpiai bajnok hokikapusa a legjobb brékes az NHL-ben.

Friss hírek
Ezt mikor vezetik be végre nálunk is? Már net nélkül is lehet nézni a YouTube-on a videókat Eddig csak béta verzióban volt elérhető, most viszont két országban hivatalosan is megjelent a YouTube új alkalmazása, amellyel letölthetők és offline nézhetők a videók.
Emlékszik még arra, hogy tavaly csuklott egy nagyot internet? Egy 21 éves diák most vallott Bűnösnek vallotta magát az a fiatal, akikről a hatóságok már egy ideje megalapozottan feltételezték, hogy ő rakta össze a tavaly őszi, világszerte érezhető kibertámadás mögött dolgozó botnet hálózatot. Két társa szintén elismerte bűnösségét.
Eldőlt a vita, hogy milyen irányban kell feltenni a vécépapír gurigáját Az eredeti szabadalomban benne van a válasz.
Jobb ma egy Kánya, mint holnap egy Ványa! Jaruzelski katonai diktatúrája sem tudta feltartóztatni a szocialista rendszer bukását.
2 napon át mindenki ingyen telefonálhat a Vodafone-nál bárkinek, bármennyit Korlátlan telefonálást ajándékoz minden lakossági és üzleti havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára a Vodafone.
Itt a látványos Google-videó: ez volt 2017 a keresések tükrében Kiadta a Google szokásos videóját, amely a kereséseken keresztül mutatja be azokat a történéseket, amelyek akár pozitív, akár negatív értelemben megrázták a világot.

Ismét ronda karácsonyfát állít Montreal A tökéletlenséget is ünneplik karácsonykor a kanadai városban.
Kiderült, melyik a női test legérzékenyebb pontja Érintésre a nyak, nyomás alatt pedig a csikló és a mellbimbó a legérzékenyebb testrész - derül ki a kanadai Université du Québec á Montréal kutatócsoport egyik korábbi kutatásából, amelynek során 18 é...
Egy DC Univerzumos játékon dolgozik a Batman: Arkham Origins csapata? Korábban arról érkeztek pletykák, hogy a Warner Bros. Montreal egy Batman címen dolgozik, amelynek Damien Wayne lehet a főszereplője, a legújabb értesülések alapján azonban könnyen megeshet, hogy a ki...

Top hírek:
Kiderült, kik hajtották fel a bitcoin árfolyamát Japán kisbefektetők tömege volt az egyik fő hajtóereje a bitcoin látványos árfolyam-emelkedésének.
Nézzen fel éjjel az égre: érkeznek a Geminidák Látványos csillaghullás lesz szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, a szerencsések óránként száznál is több hullócsillagot láthatnak.
Olyan sok áramot lehet spórolni a LED-izzókkal, hogy az már kezd aggasztó lenni Úgy tűnik, a spórolásnak komoly ára van így foglalható össze a LED-izzókkal kapcsolatos új tudományos kutatás eredménye, amely figyelmeztet: minden élőlény megérzi a fényszennyezés egyre növekvő mértékét.
Minden eddiginél gyorsabban olvad az északi-sarkvidéki permafroszt Ennek óriási befolyása van a világra.
Holdja lehet a New Horizons űrszonda következő célpontjának Csupán 30-40 kilométer átmérőjű égitest, mégis hold keringhet körülötte.
Szörnyű állapotban van az Északi-sark Az Arctic Report Card szerint aggasztó a helyzet, a felmelegedés okozta károk visszafordíthatatlanok.