Gyönyörű karácsonyi díszek papírból, amiket a gyerekekkel is elkészíthetsz

Jó szórakozás lehet a család aprónépével együtt elkészíteni az ünnepi dekorációkat. Íme, a mi kedvenceink.

2017. december 7. 9:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kit csókolt meg Pártos Csilla? fotó Egy kivételesen jól sikerült meglepetéspartin ünnepelte 50. születésnapját Pártos Csilla a múlt hétvégén.  A pénteki bulin mindenki ott volt, aki kedves a tévés műsorvezetőnő számára. Pátos Csilla a Borsnak elárulta, nagyon meglepődött, mert fogalma sem volt arról, hogy hová hívják. A fergeteges partin készült felvételen melyért olvasóriporterünknek természetesen jár a tizenötezer forintos jutalom , egy jó kiállású urat csókol éppen a táncparkett közepén.
Meghalt a világ egyik legnépszerűbb pornószínésznője August Ames 23 éves volt. Barátai szerint depressziós volt, és önkezével vethetett véget életének.
Fotókon 2018 legnagyobb frizuratrendjei: vagány színek, egyedi fazonok Mutatjuk a legjobb 2018-as hajviseleteket.
Ivanka Trump fotóján kiakadtak a netezők - Tényleg olyan durva ez a felvétel? Ezúttal kissé túlzásba estek a twitterezők.
Ki tesz ilyet?! Rákbeteg kislánytól lopták el az adományt Jelenleg is az életéért küzd agydaganata miatt a hétéves Ács Zsani. Valaki most ellopta 12 ezer forintját, amit adakozók a gyógyíttatására gyűjtöttek eddig.
Nagy 2018-as egészség horoszkóp: így lehet elkerülni a bajt jövőre 2018 bizony sokak számára ígér jelentős érzelmi fordulatokat, ezért nagyon fontos lesz, hogy az évben mindent megtegyél a szellemi és lelki egészségedért egyaránt, így problémamentesen vészelheted át a nehéz időszakokat és győztesként kerülhetsz ki belőlük! A maximális testi és lelki kondíció lesz a...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Négysajtos, tejszínes rakott krumpli darált hússal: vastag sajtréteggel a tetején A darált hús mellett a négyféle sajt teszi igazán izgalmassá a rakott krumplit.
Parányi falucska a magyar hegyekben: Komlóskán alig élnek, mégis virágzó település A táj és a falu meseszép, a helyiek pedig csodálatos hagyományok birtokában vannak.
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.