Magyarország vs. Brüsszel | Élő közvetítés

A 888.hu élőben jelentkezik Brüsszelből, a LIBE-bizottság üléséről, ahol a magyar jogállamiság van terítéken. A meghallgatáson Magyarországot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter képviseli. Kövessetek minket!

2017. december 7. 9:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán Viktor Brüsszelben kért pénzt a kerítésre Orbán Viktor hivatalos közösségi csatornájára feltöltött videójában jelentkezett be Brüsszelből, ahol ma tartják az Európai Unió állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóját. A rövid videóban Orbán...
Lázár az Elios-ügyről: ekkor hozzák nyilvánosságra az OLAF-jelentést A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint még nem érkezett jelzés Brüsszelből.
Keleti blokk az EU-ban Ezen országokban a nemzeti konzervatív kormányok megkezdték, hogy ellensúlyt képezzenek a Brüsszelből és Berlinből származó elképzeléseknek.

Össztűz Brüsszelből Olyan intenzitású támadássorozat zúdult hazánkra az Európai Unió­ból, hogy szinte lehetetlen elhessegetni azt a feltételezést, miszerint Brüsszel aktív szerepet vállal a választási kampányban.
A LIBE sürgeti a lengyelek elleni "atombomba" begyújtását Mihamarabbi előrelépést akar az EP-bizottság.
Nem lehet Brüsszelből távelnök a katalán Puigdemont Így döntött a spanyol alkotmánybíróság. A katalán válságból továbbra sem látszik kiút.