Az Arcok 1956-ból magazin 2017. december 7-i adása Batonai László

2017. december 7. 9:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Elindult a magyar hightech vízadagoló kampánya A PET-palackos víz fogyasztásáról szeretné leszoktatni az embereket a hazai családi startup.
Erzsébet királynő nem szereti Meghan Markle-t? A királynő nemrég egy hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben egyáltalán nem dicsérte Harry herceg leendő feleségét úgy, mint Katalint anno!
Pintér Sándor már készül, jön a hó - Videó Több megyében harmadfokúra emelték a várható hófúvás miatt kiadott figyelmeztetést.
Terrorizmus vádjával kiutasították a futballistát Kiutasították Olaszországból a terrorizmussal vádolt szenegáli Mame Fily Sallt, aki néhány éve még a Hellas Verona utánpótláscsapatában futballozott.
MotoGP: időmérő csúcs, pole a 2017-es szuperújoncnak Zarco nagyot ment a 2018-as katari nyitányon.
Horrorbukásban sérült meg újra Cavenish Eltalált egy táblát, szaltóval csapódott a földbe. Nibali szökésből nyert a MilánóSan Remón.

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Sarapova nem lesz ott a miami tenisztornán A férfiak mezőnyéből Nadal és Wawrinka is hiányozni fog.
Egy maffiózó vallomása: A migráció jobban fizet, mint a drog A maffia irányítja az illegális bevándorlást Olaszországban.
Afgán migránsok gyilkoltak Németországban és Belgiumban is Hasonlóan véres dráma játszódott le Belgiumban, mint hétfőn flensburgban, amikor egy fiatal afgán férfi meggyilkolta barátnőjét: az áldozat ezúttal egy 27 éves, kétgyermekes anyuka, a tettes itt is egy afgán bevándorló, a nő élettársa.
Varsó és Berlint lépéseket sürget a volt orosz hírszerző elleni támadás után A Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és leánya elleni támadás nem maradhat következmények nélkül.