Váratlanul lecserélték A Dal mindkét műsorvezetőjét - Ő veszi át Tatár Csilla helyét

Ők vezetik jövő januárban A Dal című zenés műsort.

2017. december 7. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ördög Nóra nem szokott kommenteket törölni Rajongói úgyis helyre teszik maguktól is a beszólókat. Tatár Csilla interjúvolta meg őt 34 kérdéssel.

Friss hírek
Ragasztóval ölik a cinegéket Fejér megyében Egy óra alatt három cinke pusztult el ragasztó miatt a Fejér megyei Gánton, köszönhetően az emberi gondatlanságnak. Egy helyi lakos egy Facebook-bejegyzésben hívta fel a figyelmet a felháborító esetre. Gánt-Bányatelepen egy kerítés külső szélére erős ragasztót kentek, hogy a macskák ne tudjanak bemenni a területükre.
Váratlanul lecserélték A Dal mindkét műsorvezetőjét - Ő veszi át Tatár Csilla helyét Ők vezetik jövő januárban A Dal című zenés műsort.
280 ezret visszakaphatsz az államtól, ennyit kell tenned Ezt még ebben az évben meg kell lépned hozzá.
BL: 500 eurósokkal dobálták meg Neymart A Bayern München vezetői az elmúlt időben többször hangot adtak annak, mennyire nem értenek egyet a PSG pénzügyi politikájával. Ehhez a lázadáshoz csatlakoztak a német szurkolók a két csapat BL-meccsén. A bajor szimpatizánsok a nyáron 222 millió euróért (70 milliárd Ft) Párizsba szerződött Neymart 500 eurós (157 ezer Ft) játék pénzekkel dobálták meg, a bankjegyeken a brazil klasszis arcmásával és aláírásával.
Idén szenteste nem lesz Reszkessetek, betörők! A karácsonyhoz már legalább annyira hozzátartozik Kevin és a két betörő, mint a fenyőfa, bejgli és az ajándékok  idén viszont úgy tűnik, hogy a klasszikus film nélkül telnek majd az ünnepek!
Gálvölgyi János nem ment el a lánya esküvőjére: Kiderült az oka A színész ezért maradt távol lánya nagy napján.

Tatár Csilla a szerelemről: "Sok párkapcsolatom nem volt" Párkapcsolatról és családról mesélt a műsorvezető.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Négysajtos, tejszínes rakott krumpli darált hússal: vastag sajtréteggel a tetején A darált hús mellett a négyféle sajt teszi igazán izgalmassá a rakott krumplit.
Parányi falucska a magyar hegyekben: Komlóskán alig élnek, mégis virágzó település A táj és a falu meseszép, a helyiek pedig csodálatos hagyományok birtokában vannak.
Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.
Imádja 50 éves feleségét a 27 éves színész - Büszkén feszített mellette a gálán A TrevorLIVE LA-gálán kapták le a sztárpárt a fotósok.