Ronaldóé lehet az Aranylabda

Ezzel beérné örök riválisát, Lionel Messit.

2017. december 7. 11:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar Aranylabda 2017: Közönségszavazás Hat kategória győztesre lehet szavazni.
Magyar Aranylabda 2017: így reagált a győztes Nem Magyarországról keltezett az üzenet!
Magyar Aranylabda 2017: íme, a győztesek Hat kategóriában lehetett voksolni.
20. Magyar Aranylabda: új díj kerül bevezetésre Még héten publikálva lesznek az eredmények.
Az Iszlám Állam fogva tartja Messit Az Iszlám Állam újabb fenyegetéssel illette az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot, melyen egy dzsihadista tartja fogva a rabruhába öltöztetett Lionel Messit.
Sokkoló nyilatkozatot adott Lionel Messi Drámai szavak az argentin zsenitől.

Századosok: Messi lepipálta Ronaldót Különcsatát vív egymással a legrangosabb európai kupasorozatban a Barcelona és a Real Madrid gólzsákja, az argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo.
Lionel Messi kenterbe veri Cristiano Ronaldót Nézzük csak meg kicsit közelebbről a két játékos első száz gólját a Bajnokok Ligájában.
Vastaps fogadta Lionel Messit a Barca edzésén Az immár háromgyermekes apuka először csatlakozott a Barca keretéhez Ciro születése után.
José Mourinho az orosz állami propaganda tévénél Lionel Messit is lenyomja Az 55 éves portugál menedzser bankot robbant négy nap munkával.
Nyert a Barcelona madridi üldözője ellen Lionel Messi góljával nyert az éllovas Barcelona a vendég Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának rangadóján vasárnap, így a katalánok előnye nyolc pontra nőtt a második h...
Conte: Ez majdnem tökéletes volt Egy hatalmas hibán ment el a Chelsea győzelme a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában. Lionel Messi gólja vajon el is dönti a párharcot?