Ronaldóé lehet az Aranylabda

Ezzel beérné örök riválisát, Lionel Messit.

2017. december 7. 11:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már aranylemeznél jár az Atalanta focistájának topslágere Az argentin válogatott Alejandro Gomez Aranylabda helyett az aranylemezre hajtott rá.
Hope Solo szexuális zaklatással vádolja a FIFA volt elnökét A kapus szerint Blatter egy Aranylabda-gálán kezdte el fogdosni.
Sepp Blatter az Aranylabda díjátadóján zaklatta az amerikai kapust Hope Solo szerint mielőtt bevonultak volna a FIFA elnökével, az a fenekét fogdosta.
A végén megint mindenki Valencia-drukker lesz? A spanyol bajnokság legszórakoztatóbb csapatát még véletlenül sem Barcelonában vagy Madridban kell keresnünk. A Valencia ugyanis nem is olyan régi önmagára emlékeztetve játszik, beállított egy 70 éve ...

A Messi gólját meg nem adó bíró újra hibázott - videó! A Valencia-Barcelona (1-1) mérkőzésen Lionel Messi egyértelmű gólját meg nem adó Ignacio Iglesias Villanueva csütörtökön a kupában fújt az Espanyol-Tenerife (3-2) meccsen. Bár ne tette ...
Lionel Messi mindig is Barcelonából akart nyugdíjba vonulni A világ egyik legjobb játékosáért 210 milliárd forintot kell mától letenni annak, aki szeretné a csapatában tudni. De akkor sem lesz könnyű dolga.
Lionel Messi végre utolérte Cristiano Ronaldót A két szupersztár négyszer-négyszer bizonyult Európa legjobb góllövőjének.
Lionel Messi: Nagyon dühös vagyok, ez az egész egy vicc! A Barcelona argentin klasszisát súlyosan megsértették a válogatott kapcsán.
Paco Alcácer mentette meg Messi 600. meccsét 600. alkalommal szerepelt a Barcelona mezében Lionel Messi.