Büszke a kormány a magyar növekedésre, de a régiónknak csak a hátát nézzük

Hiába a meglepően jó magyar növekedési adat, a régiónkhoz képest gyengébben teljesít a gazdaságunk.

2017. december 7. 12:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Az adókedvezmény és a kiszámíthatóság ellenére sem mindenki hajlandó a jövőjéről gondoskodni Ismét rekord mélyen van a megtakarításokkal rendelkezők aránya derül ki az OTP Öngondoskodási Indexéből. Az idei kutatás rávilágított, a magyarok közül kevesebben takarékoskodnak és fektetnek be, mint 5 éve. Bár az átlagkeresetek nőnek, az emberek csak egy része használja ki a plusz pénz nyújtotta lehetőségeket, pedig egy-egy öngondoskodási célú befektetéssel adókedvezményt vagy adómentességet, valamint előtakarékossági támogatást is kaphatunk, és megalapozhatjuk a kiszámíthatóbb nyugdíjas éveket.
Büszke a kormány a magyar növekedésre, de a régiónknak csak a hátát nézzük Hiába a meglepően jó magyar növekedési adat, a régiónkhoz képest gyengébben teljesít a gazdaságunk.
Hűtőt akart vásárolni? Karácsonyi ajándékot kaphat a kormánytól Többszörösére emelte az NFM a támogatási keretet az Otthon melege pályázatnál.
Sosem adósodott el még ilyen olcsón 15 évre a magyar állam Három forintalapú államkötvény aukcióját tartotta ma délelőtt az Államadósság Kezelő Központ és az összesen meghirdetett 50 milliárd forintnyi mennyiségre közel 115 milliárd forintnyi vételi ajánlat...
Durva autósüldözésbe bonyolódtak a NAV emberei Drámai jelenetek játszódtak le a határon.
Életveszéles lehet: lebuktatták a tiltott szerekkel kereskedőket Egy internetes próbavásárlásnál kapták el őket....

Top hírek:
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Alapkezelőbe szállt be Mészáros cége A Diófa Alapkezelő lett az új "szerzemény".
RKK pályázat A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.
Mennyi mézet termel Magyarország? Méztermelés Magyarországon, tonna
Jövőre 850 milliárd dollárt költhetnek a légiutazásra világszerte A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) legfrissebb adatai szerint a világ összesített GDP-jének egy százalékát, 861 milliárd dollárt költhetnek világszerte légiutazásra 2018-ban.
15 figyelmeztető jel, hogy egyre közelebb a végítélet A legfrissebb elemzésében a Bank of America szakértői 15 olyan jelet sorolnak fel, amik arra utalnak, hogy a pénzügyi rendszer több szegmensében is lufik fújódnak. A bank befektetésekért felelős...