Büszke a kormány a magyar növekedésre, de a régiónknak csak a hátát nézzük

Hiába a meglepően jó magyar növekedési adat, a régiónkhoz képest gyengébben teljesít a gazdaságunk.

2017. december 7. 12:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagy változás jön az utakon: két gyártó is bővít Magyarországon A Toyota és a Lexus növeli a környezetbarát kocsik eladását a hazai piacon.
Bevallotta egy nagy hibáját Buffett Hibát követtem el, amikor nem vásároltunk JP Morgan részvényeket - vallotta be a Yahoo Finance-nek nyilatkozva Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere. Cége, a Berkshire Hathaway az...
1500 forintos óradíjat is simán megcsíphetnek a magyar diákmunkások Ez havi 240 ezer forintot is jelenthet....
Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma az EU-ban Tíz éve a legnagyobb éves növekedést érte el az Európai Unióban februárban forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA csütörtökön nyilvánosságra hozott adatai szerint. Magyarország a negyedik legnagyobb növekedést érte el az EU-ban februárban és az év első két hónapjában is.
Autómegosztó szolgáltatást indít a General Motors Újít a General Motors, az autógyártó az Airbnb ingatlanpiacon nyújtott szolgáltatásához hasonló kísérleti programot indít a nyáron, amely lehetővé teszi az autótulajdonosok számára, hogy a nem...
Óriási razzia jön - most erre ugrik a rendőrség Holnaptól kiemelten ellenőrzik, hogy be vagy-e kötve rendesen.

Top hírek:
Megfúrták az OTP romániai bankvásárlását Csányi Sándor bankja egyelőre nem lesz a 8. legnagyobb pénzintézet a szomszéd országban.
3 százalékot csípne le a Facebook és a Google forgalmából az EU Csütörtöki sajtójelentések szerint az Európai Bizottság javaslatot készít az információtechnológiai nagyvállalatok megadóztatására.
2200 milliárd forintos bevétellel zárta a tavalyi évet az Audi Hungaria Egy százalékkal, 7,136 milliárd euróra (2220 milliárd forint) növelte tavaly árbevételét az Audi Hungaria Zrt. - jelentette be a győri székhelyű társaság csütörtökön. A tájékoztatás szerint 1 965...
A végére majdnem ledolgozta hátrányát Amerika A nap első felében még érezhető pluszban voltak az amerikai részvényindexek, a végére viszont csak a Dow tudott szerdai értéke felett zárni. A Meki maradt a nap nyertese 2018.03.15 21:04A...
Már nem csak kérik, hanem követelik Trump cégeitől az orosz dokumentumokat A republikánus képviselők pár napja azt mondták, lezártnak tekintik a vizsgálatot az elnökválasztásba történt orosz beavatkozásról, de Robert Mueller különleges ügyész a jelek szerint egyáltalán nem.
Kinevezték az ukrán jegybank új elnökét Jakov Szmolijt nevezte ki csütörtökön a kijevi parlament az ukrán jegybank új elnökévé, támogatva Petro Porosenko államfő előterjesztését.