Minden, amit tudni akart a Despacitoról, de félt megkérdezni

Mindent vitt idén és még néhány falat is áttört az emblematikussá vált latin pop-sláger.

2017. december 7. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
4,4 milliárd megtekintést zsákolt be 2017 legnépszerűbb zenés Youtube-videója A digitális platform nyilvánosságra hozta az idei csúcsklipeket. Érdekesség: a top10 videóból hatban latin előadót láthatunk. A Despacito 204 nap után döntött örökös rekordot.
Jay-Z megakadályozta, hogy 2017-ről csak a Despacito jusson eszünkbe A 2017-ben új lemezzel jelentkező rapper/producer kapta a legtöbb, összesen nyolc Grammy-jelölést, akit szorosan követ Kendrick Lamar hét jelöléssel. Meglepetésre Ed Sheerannek és Lorde-nak be kell é...

Friss hírek
Minden, amit tudni akart a Despacitoról, de félt megkérdezni Mindent vitt idén és még néhány falat is áttört az emblematikussá vált latin pop-sláger.
Amerikai belpolitikai vihart is kavart a Szent Korona újvilági kalandja során A Szent Korona hazánk egyik legikonikusabb nemzeti szimbóluma. Végigkíséri nemzeti históriánkat első királyunktól a mai napig. Az elmúlt közel ezer év során a Szent Korona többször is idegen földre került, de csak egy ízben töltött folyamatosan hosszabb időt, több évtizedet Magyarországon kívül.
Hugh Jackman nem kérte minden idők egyik legmenőbb filmfőszerepét Az ausztrál színész nem akarta "rázva, nem keverve".
Összeállt a Nirvana kétharmada Sőt, ha a zenekar utolsó turnézó felállását vesszük alapul: háromnegyede.
Ragadozók elől menekülhetett Kisláb, amikor elérte a végzete Kiállították Kisláb, az apró termetű szőrös majomember csontvázát szerdán Johannesburgban, a szakértők szerint ez az eddig ismert legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Ryan Reynolds lesz a Pokémon-film főszereplője Megvan a Detective Pikachu címszereplője.

Közel egy éve várjuk: megérkezett a Despacito folytatása - videó Nincs mit szépíteni, a 2017-es év zenei téren a Despacitóról szólt. Szinte hihetetlen, de a január 12-én megjelent klip ma már 4,3 milliárd (!) megtekintés felett jár a YouTube-on - amivel a videómego...
Új Fonsi: ez lehet a Despacito 2 De hol van Daddy Yankee, amikor szükség volna rá?

Top hírek:
Az első Star Wars-rész és A Szürke ötven árnyalata minden idők legunalmasabb filmjei - videó A Samsung cég egészen új szintre emelte, és sosem látott kontextusba rakta a termékpromóció fogalmát.
Zenélni kezdett a U2 a berlini metróban - fotó, videó Koncertet rögtönzött szerdán a berlini metrón a U2 - közölte a berlini közlekedési társaság, a BVG.
Öltöztesd fel telefonod az MTV TokTervezővel Kreatív kihívásra ösztönzi a hazai zenerajongókat a magyar MTV.
Sign O' The Times - Prince legendás koncertfilmje a mozikban Premier előtt már december 8-án vetítik a budapesti Pólus Moziban.
William Nicholson: Visszavonulás Magyarországi bemutató a Rózsavölgyi Szalonban.
Az igazán fontos beszélgetések a kocsmában zajlottak A Bizony című részvételi színházi előadás kocsmaszínházként járja körül a bizonyosság és a hit kérdéseit. Szigorúan nem csak felnőtteknek.  [...] Bővebben!