Gyerekek raboltak ki egy nőt

A nő táskájában volt két telefon és több mint százezer forint készpénz volt.

2017. december 7. 12:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Beleszállt a Momentum a Jobbikba Az Állami Számvevőszék vizsgálata egy dolog, de a Jobbiknak több kérdésre választ kell adnia.
EU meghallgatás: Magyarországon nincs sajtószabadság" Több civil szervezet képviselője bírálta Magyarországot az alapvető jogok korlátozása miatt az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) csütörtöki ülésén, amelynek fő témája a jogállamiság magyarországi helyzete volt.
A tibeti zászlót lengető férfi: "Ne importáljuk a zsarnokságot!" Már Hendrey Tibor apja is lázadó típus volt, meg is gyűlt a baja az akkori hatalommal, és őt is a 70-es évek vége óta próbálta presszionálni az állam.
Gyerekek raboltak ki egy nőt A nő táskájában volt két telefon és több mint százezer forint készpénz volt.
Halálos gázolás Úrkúton Teherautó ütött el egy embert.
Orbán ügyvédje indul Erzsébetvárosban Megrajzolták Bajkai István portréját.

Top hírek:
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
A kormány kedvenc egyeteme javasolta Polt professzori kinevezését Az Emmi egy közleményben magyarázta meg, miért terjesztették fel Poltot egyetemi tanárrá.
A börtönben tizenkét kilót fogyott, most ő a Hétköznapok hősei-kampány egyik arca Hétköznapok hősei címmel adventi kampányt indít a Magyar Helsinki Bizottság. Azokat mutatja be, akik nem fogják be a szájukat, kiállnak az őket ért jogtalanságok ellen. Van, aki mécsesből kirakott feliratért kapott figyelmeztetést, és van, aki négy hónapos vizsgálati fogságba került. Az illiberális államokban ők a fogyatkozó kisebbség a többség egyre óvatosabb és beletörődőbb.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.
Legkésőbb éjféltől csendnek kell lennie márciustól a Margitszigeten Legyen szó bármilyen rendezvényről, jövő tavasztól be kell tartani a margitszigeti zajrendeletet.