Megmutatjuk, milyen emojik jöhetnek jövőre

Úgy tűnik, az emojikból sosem lehet elég, így 2018-ban is érkezik jó pár érdekes jelecske.

2017. december 7. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Megmutatjuk, milyen emojik jöhetnek jövőre Úgy tűnik, az emojikból sosem lehet elég, így 2018-ban is érkezik jó pár érdekes jelecske.
Egy olyan kényelmes apróság jött a Waze-be, amit napi szinten jól jöhet A Waze fejlesztői olyan frissítéssel álltak elő, amellyel legalábbis a másodikkal mindenképpen érezhetően kényelmesebb lesz a navigációs program használata.
Valóban a Mikulásé lehet egy csonttöredék Szent Miklós korából származik egy, a püspöknek tulajdonított csonttöredék.
A tudósok üzenik: jó lenne áttérnünk a laborhús és rovarok evésére, idővel úgyis elkerülhetetlen lesz Európa tudományos akadémiáinak friss állásfoglalása szerint sürgős lépésekre lenne szükség az élelmezés- és táplálkozásbiztonság területén. Európának változtatni kell a táplálkozási szokásain, ha meg akar birkózni a klímaváltozással, illetve annak egészségügyi kihívásaival. A dokumentum egy globális elemzés első, Európáról szóló része, amely 130 tudományos akadémia részvételével készült.
Megdöbbentő, mit találtak az isteni hangokat halló nő fejében Két földöntúli hang biztatta öngyilkosságra, az orvosok végül MRI-vel vizsgálták meg.
Kaspersky visszavág: "Inkább kivonulok Oroszországból" Korábban megalapozatlan összeesküvés-elméletről beszélt, most pedig azt állítja, kivonulna Oroszországból, ha kémkedésre akarnák rávenni a Kaspersky Lab alapítójának igazán elege van már a vádakból.

Top hírek:
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Jégkorszaki barlangrendszert találtak Montreal alatt Lakóházak alatt 10 méterre bukkantak rá.
Kaspersky visszavág: "Inkább kivonulok Oroszországból" Korábban megalapozatlan összeesküvés-elméletről beszélt, most pedig azt állítja, kivonulna Oroszországból, ha kémkedésre akarnák rávenni a Kaspersky Lab alapítójának igazán elege van már a vádakból.
Cygnus: magasabbra repül 22 nap után elvált a Nemzetközi Űrállomástól (ISS) a Cygnus (OA-8E) teherűrhajó.
Tudja, min spórolhat 100 milliókat a Tesco? Ráadásul a vásárlók is jól járnak vele A hűtési lánc kifejezés keveseknek mond valamit, pedig a végpontja szó szerint mindenki életében jelen van. Az élelmiszeripar és -kereskedelem életét gyakran megnehezítő folyamat rengeteg pénzt visz és rengeteg ételt pazarol el. Reformja már zajlik, a kulcs pedig a 21. század olaja, az adat.
Meglepő válasz érkezett a laposföld-hívőktől Elon Musknak Elon Musk Twitterén tette fel a kérdést: miért nincs Lapos Mars Társaság?