Megvezette a vevőket, durván bűnhődött a használtautó-kereskedés

Nem úszta meg a trükközést.

2017. december 7. 13:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Ígéretes hírek érkeztek a Renault motorjáról Az enstone-i F1-es alakulat izgatottan várja, hogy milyen teljesítményt nyújt 2018-as autója, de mielőtt pályára lépne, Cyril Abieboul ügyvezető igazgató előrelépésekről számolt be az erőforrást illetően.
Emlékszünk, amikor Hamilton 2013-ban és 2014-ben is balesettel kezdte a tesztelést? Parc Fermé: Emlékszünk, amikor Hamilton 2013-ban és 2014-ben is balesettel kezdte a tesztelést?
Botka: Negyedik EB szezonunkra készülünk Közös sajtótájékoztatón vázolta fel idei terveit a két Európa-bajnok rali csapat: a Botka Rally Team és az Érdi Rally Team. Botkáék 2015-ben, Érdiék tavaly szerezték meg az Európa-bajnoki címet az ERC2 kategóriában. Botka Dávid büszkén mutatta meg az idei versenyautóját a sajtó képviselőinek és az érdeklődőnek, és csapata terveiről is nyíltan beszélt a versenyző.
Vagány Ferrari-koncepció Dubajban - akár egy űrhajó! Láttunk már több jövőbeli F1-es koncepciót, ez azonban igazán remekül fest mozgásban - igen, még akkor is, ha az autó festése eltér a Scuderia hagyományaitól.
Spanyol Nagydíj a 2018-as McLaren volánja mögött Bár a rajongóknak legalább fél évet várniuk kell az F1 2018-ra, ahogyan az lenni szokott, már elkezdtek burjánzani az F1 2017 átiratai - nézzük is meg, milyen egy barcelonai futam a MCL33-assal!
Tudtuk, hogy lesz ilyen is: Tangabugyihoz hasonlítják a halót Parc Fermé: Tudtuk, hogy lesz ilyen is: Tangabugyihoz hasonlítják a halót

Top hírek:
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Akkorát lökött a nőn, hogy elterült a hóban Az előzményeket nem tudni, ám a felvétel tanúsága szerint egy hölgy idegesen pattant ki Toyotájábül, hogy számon kérjen valamit az előtte haladótól, ám a férfi nem habozott, és durván ellökte a nőt.
Spanyol Nagydíj a 2018-as McLaren volánja mögött Bár a rajongóknak legalább fél évet várniuk kell az F1 2018-ra, ahogyan az lenni szokott, már elkezdtek burjánzani az F1 2017 átiratai - nézzük is meg, milyen egy barcelonai futam a MCL33-assal!
Verstappen a vörös bika után egy rodeóbikát próbált megszelidíteni Parc Fermé: Verstappen a vörös bika után egy rodeóbikát próbált megszelidíteni
Az megvan, amikor Niki Lauda a Népligetben versenyzett? Parc Fermé: Az megvan, amikor Niki Lauda a Népligetben versenyzett?
Alonso: Nem kellene vitázni a halóról Miután Toto Wolff azt mondta, hogy legszívesebben láncfűrésszel szedné le a halót az F1-es autók tetejéről, Alonso a fejvédelmi eszközt helyeslők pártjára állt.