Az olaszliszkai gyilkosság áldozatának családja sosem kap kártérítést

Egy fillért sem láttak még a nekik megítélt 46 millió forintos kártérítésből Szögi Lajos árvái és özvegye, pedig a háromgyerekes, köztiszteletben álló családapa gyilkosai közül ketten már szabadlábon vannak, ketten pedig ha kedvezményt kapnak nemsokára letöltik a büntetésüket.

2017. december 7. 13:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Halász: Megtanítják a migránsoknak, mit kell mondani A Soros-szervezetek szándékosan a törvények kijátszására tanítják meg az illegális bevándorlókat, mondják a kormánypártok.
A nem fizető svájci frankos hiteles két lépcsőben nyert, de a Kúrián vesztett a bank ellen A bank svájci frank alapon folyósított lakásépítési hitelt a felvevőnek, majd amikor az nem fizetett, végrehajtást kért ellene. Az első két bírói fórum leállította a végrehajtást, a Kúria viszont engedélyezte azt.
Saját szavazóival fordult szembe a baloldal Azért büntetik a szavazók a baloldalt Magyarországon és a Nyugaton is, mert az a baloldal ígér társadalmi igazságosságot, amelyik felborította a jóléti szociális modelleket jelentette ki Kiszelly Zoltán politológus.
10 rémisztő jele annak, hogy egy pszichopatával jársz Jobban teszed, ha óvakodsz tőle.
Villamossal ütközött egy autó Budapesten Az Üllői út XIX. kerületi szakaszán történt a baleset.
Hol van defibrillátor a közeledben? Életmentő térkép, amit ismerni kell Vészhelyzet esetén fontos lehet ez a térkép: az országban elhelyezett defibrillátorokat mutatja meg.

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
ENSZ emberi jogi képviselő: A migráció az életünk része, akár szeretjük, akár nem A migráció globális jelenség és az életünk része, az ENSZ új migrációs tervezete ebből indul ki mondta el Birgit Van Hout, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztos európai képviselője az M1-nek adott interjújában.
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
Élettársát és nővérét is megölte egy férfi Kenézlőn Az eset két hete történt, csak pénteken értesítette egy hozzátartozó a rendőröket.
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
C. Ronaldo olyat tett, mint talán soha: átadta a 11-est A tartalékos Real is négyet gurított az Alavesnek.