Hadházy újabb ellopott tízmilliók nyomában

Pályázati pénzt adtak valamikori ipari terület bérbeadására.

2017. december 7. 13:51

A cikk folytatása...Friss hírek
20 diáktársát mentette meg a floridai lövöldözés egyik hőse Öt lövés érte, miközben bezárta annak a teremnek az ajtaját, ahova bemenekültek a támadó elől.
Veszélyeztetett teknősfaj fészkét fedezték fel Kambodzsában A már csaknem kihalt királyteknős egy fészkét találták meg kambodzsai természetvédelmi szakemberek egy folyóparton.
Fából épül 70 emeletes felhőkarcoló Tokióban Nyolcezer lakás fér el a 350 méteres szerkezetben.
Ukrajna kifogy a munkaerőből Csak Lengyelországban kétmillió ukrán dolgozik, és nem is nagyon akarózik nekik hazamenni.
Olyan aranyat is nyertek a norvégok, mint még soha Norvégia rengeteg érmet gyűjtött már most a téli olimpián, olyan számban is összejött egy első hely, amiben korábban még soha.
Kína megint lecsapott Bombaüzletet kötött a spanyol kis csapat.

Top hírek:
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Ön szokott csatlakozni nyilvános wifihez, vagy inkább a mobilnetet választja? Privát adatokat is megtekint ismeretlen hálózaton? Hogyan gondoskodik otthoni internet-hozzáférése biztonságáról? Többek között ezeket a témákat is vizsgálja az Invitel legújabb, Ott vagyok otthon, ahol van WiFi? című online kutatásában, amelynek célja, hogy még inkább megismerje a magyarok internethasználati szokásait, a vezeték nélküli internettel kapcsolatos preferenciáikat és támogassa a tudatos internetezés terjedését.
Simán elbukhatod a nyugdíjad: íme a szabály, amit sokan nem ismernek Ezek voltak a 7. hét legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrumon....
Középmezőnyben a magyarok óriás-műlesiklásban ez történt vasárnap Pjongcsangban Elfogadható helyezéssel zárták az óriás-műlesiklást a magyar versenyzők Phjongcshangban.
Folytatódik a pénzügyi botrány Lettországban Az Európai Központi Bank befagyasztotta a pénzmosási botrányba keveredett lett ABLV-bank kifizetéseit.
Szépen keresett a szexbotrányba keveredett segélyszervezet eddig A legvagyonosabb segélyszervezetek fölözik le az adományok felét.