Megfagytak, mégis élnek Han Solónak képzelik magukat ezek az aligátorok

Újabb ékes példája ez a természet szépségének.

2018. január 9. 14:26

A cikk folytatása...Friss hírek
A Pinochet-diktatúra áldozatainak ajánlotta miséjét Ferenc pápa A mapuche indián törzs tagjait arra kérte, ne lépjenek fel erőszakkal.
Felszámoltak egy embercsempész-szervezetet Németországban Szerzett turistavízumokat értékesítettek nagy összegért.
Tüntetők rontottak a görög pénzügyminisztérium épületébe A nyugdíjcsökkentés és a sztrájktörvény módosítása ellen is tiltakoztak.
A Deutsche Welle szerint lejárt Angela Merkel ideje Már a németek szerint is az a legfőbb gond vele, hogy nem tudja kezelni a migrációs válságot.
Lezuhant a köd miatt egy katonai oktatógép Törökországban Három katona meghalt a balesetben.
Gyújtogatással tiltakoztak Ferenc pápa látogatása ellen Három helikoptert, két templomot és egy iskolát akartak felégetni.

Top hírek:
Trump tanácsadója találta ki 2017 legellenszenvesebb kifejezését Németországban Az indoklás szerint ez a kifejezés ellentétes a tényszerűséggel vagy az emberségességgel. Egy éve a nemzetáruló volt a leginkább visszataszító német szó.
Megint ítéletidő tombol az USA keleti partvidékén A viharzóna Texastól Maine államig nyúlik.
Esküdtszék elé kerül Trump volt tanácsadója Megunta a vizsgálóbizottság, hogy Steve Bannon a vizsgálóbizottság zárt ülésén sem válaszol.
A venezuelai kormányerők végeztek Oscar Pérezzel Egy lövöldözés során lőtték le a helikopterpilótából lett venezuelai felkelők vezérét.
Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában A balesetben tízen meghaltak.
Megalakult az új katalán parlament Egy 38 éves képviselő lett a házelnök.