Az internet szerint ezek lesznek a legdivatosabb ruhák idén - A Pinteresten már most megőrülnek értük

Ha új ruhákra vágynál, ezek közül is érdemes válogatnod.

2018. január 12. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Örülhetnek a rajongók: Különleges világsztár érkezik Budapestre Rengetegen várják.
Szex és szállás egyben: Magyarországon is járt a tinderes világutazó Alapból párkeresésre vagy egyéjszakás kalandokhoz használják az okostelefonra letölthető Tindert. A 25 éves Anthony Botta valószínűleg a regisztráltak közül egyedüliként elsősorban szállást keres magának az alkalmazással. A Bors megkereste a fiatal belgát, aki Budapesten is a randiapplikáció segítségével talált fedelet a feje fölé.
Ritka pillanatot vettek videóra az antarktiszi kutatók: a semmiből tűnt fel a látogatójuk Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is távozott.
Forró! Piros latexben mutatta meg magát Gáspár Laci bombatestű felesége videó A szexi tapadós ruhát a férj tervezte és reméli, neje otthon is felveszi a testére szabatott szerkót.
Haldokolt, de még utoljára megviccelte a férjét A 69 éves brit nő rákban szenvedett. Férjét arra kérte, halála után öntözze helyette a növényeket. 5 évvel később derült fény a turpisságra.
Törpemalacot akar? A nevelő megbánta, inkább ikreket szülne Szinte semmit sem lehet tudni a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem tavaly indított törpemalac projektjéről. Az egyetem Etológiai Intézete bő fél éve olyan önkéntes gazdákat keresett, akik vállalták, hogy hat hónapon keresztül szerető gazdái lesznek egy törpemalacnak. A tudományos kezdeményezés rögvest rengeteg kritikát kapott mondván: teljes felelőtlenség egy állatot mindössze fél évre, kísérleti jelleggel örökbe fogadni.

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Ennek a 140 fős falunak az egész világon nincsen párja: a turisták is a csodájára járnak Csehország apró, történelmi gyöngyszeme.
Plasztikáztatta arcát az X-Faktor mentora - Ezért változott meg a külseje Gáspár Laci nem először szánta rá magát a plasztikára.
A jelenet, ami nem került fel a lemezborítóra: mi történt a kép másik felén? Igor Lipchanskiy lerántja a leplet a kamerán kívüli történésekről.
Jason Statham A Piramisnak köszönhetően szerzett egy újabb magyar rajongót? Marci jól válaszolt a színésszel kapcsolatos kérdésre, és a labdák is a megfelelő rekeszekbe estek, így Zoli örömében megfogadta, megnézni Jason Statham filmjét. 
Katalin hercegné babapocakja már óriási - Hófehér felsőben mutatta meg Wimbledonban bohóckodott a várandós hercegné.