Tőkés László: A román miniszterelnöknek le kell mondania!

Egy normális, európai országban már rég nem lehetne hivatalban.

2018. január 12. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tőkés László: legitim módon nyerte meg a választásokat a Fidesz-KDNP "Jobb volna, hogyha együttes erővel védenénk meg Európát és nemzeteinket: Svédországot a no-go zónáktól, Ausztriát és Magyarországot az illegális bevándorlóktól".

Friss hírek
Folytatódik Radovan Karadzic hágai pere 2016-ban háborús bűnökért kapott 40 évet, többek között a srebrenicai mészárlás miatt. Most kezdődött a fellebbviteli tárgyalás.
Ha nem fog kezet, miért akar francia lenni? Épp a francia állampolgársági papírját vette volna át egy algériai asszony, de a vallása miatt megtagadta a kézfogást a hivatalnokokkal. A hivatal pedig erre az állampolgárságot tagadta meg. Társadalmi vita bontakozott ki a szimbolikus ügyből, amelynek végére a legmagasabb szinten tettek most pontot.
Villámforradalom és örömünnep Örményországban Tízezrek vonultak az utcára Jerevánban és Örményország többi városában, hogy megünnepeljék a Szerzs Szarkszján miniszterelnök lemondását hozó vértelen forradalom győzelmét. A hatalmi harcot részben az döntötte el, hogy a katonák száz számra törtek ki a laktanyákból, hogy csatlakozzanak a tüntetőkhöz.
Ketten meghaltak, és 13-an megsérültek egy buszbalesetben Szlovákiában Egy turistabusz és egy teherautó karambolozott Besztercebánya és Zólyom között.
Nem kell börtönbe mennie a migránsnak, aki meg akart erőszakolni egy nőt A migráns meg is akarta fojtani áldozatát.
Beült a traktorba, és krumplit ültetett a szlovák kormányfő a találkozó helyett A tüntetők nem szeretnék, ha Fico pártja adná az új belügyminisztert.

Erdélyi magyar vezetők gratuláltak a Fidesz-KDNP győzelméhez Tőkés László EMNT-elnök a választás estéjén felállított nagyváradi eredményváróban értékelte a választásokat.
Tőkés László: Jogérvényesítő küzdelmünk európai színtérre került Köszönhetően annak, hogy összegyűlt az egymillió aláírás a Minority Safepackhez.

Top hírek:
Bazi nagy török összefogás: kijátszották Erdogan trükközését Tizenöt képviselő az utolsó pillanatban átült a legesélyesebb, de kitiltott pártba. Így mégis indulhatnak,
4,5 millió dollárt ad Bloomberg a párizsi klímaegyezményre Reméli, hogy jövőre Trump meggondolja magát.
Macron meglátogatja Trumpot Pár napra rá Merkel is tiszteletét teszi.
Lejjebb tekerte a propagandát Dél-Korea Később persze állíthatnak a hangerőn.
Több mint száz kínai telefonos szélhámost tartóztattak le Több ország hatósága fogott össze, hogy megszüntesse a bűnszövetkezeteket.
Tizenheten meghaltak egy sárkányhajós edzésen Kétszázan mentették a 60 vízbe borult embert.