5 dolog, amit sose írj a munkahelyi e-mailekbe - Bizonytalannak mutatnak, és kínos helyzetbe hoznak

Vannak szavak és kifejezések, melyeket a saját érdekedben jobb, ha kerülsz a levelekben.

2018. január 12. 17:15

A cikk folytatása...Friss hírek
A későbbi elnököt is megharapta a háborús hős kutya Chips nekiment a fronton egy náci mesterlövész torkának a II. világháborúban. A napokban posztumusz díjat kapott.
Hiába a jól menő vállalkozás, a káros szenvedélyektől mentes élet Olvasónknak egy szakítás teljesen tönkretette az életét. Bár látszólag minden rendben vele, mardossa a magány. Hogy lehet innen továbblépni?
Elhunyt a legendás chef, aki megújította a francia konyhaművészetet Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett.  A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. "Paul Bocuse meghalt, a gasztronómia gyászol.
Világsztár dalára gyógyulhat Ábris Egészen elképesztő, hogy mennyien mozdultak meg egy súlyos beteg szárligeti kisfiú gyógyulása érdekében. A lassan másfél éves Béry-Januskó Ábris történetét a Bors a kezdetektől fogva nyomon követi, a csöppség szépen-lassan felülkerekedni látszik a gyilkos, gerincvelői sorvadással járó kóron. Legutóbb egy mindössze 11 éves kislány ajánlotta fel a támogatását.
A legjobb túrós csusza recept - Házi készítésű tésztával az igazi Mindig szerencsésnek éreztem azt, hogy mi magyarok ismerjük a túrót és isteni ételeket tudunk varázsolni belőle. Ráadásul már magában annyira finom, hogy szinte bármit csinálhatunk, biztosan ízletes végeredmény születik belőle.
Megúszta a zaklatást Helen Mirren Csak a korának köszönheti, hogy nem zaklatták, állítja Helen Mirren. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznőt ugyan számtalanszor megkörnyékezték már, úgy érzi, konkrét szexuális zaklatást sosem kellett átélnie a munkahelyén. Sosem tapasztaltam. A harmincas éveimben kerültem Hollywoodba, akkor már túl öreg voltam hozzá.

Top hírek:
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
A fejkamera rögzítette: Csak egy hajszálon múlt a motoros élete Mi a képernyőn keresztül is halálra rémültünk.
Hódi Pamela szexi latexnadrágban - Ilyen dögösnek rég láttuk Berki exe szexisebb, mint valaha.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka 
3 jel, hogy teljesen összeilletek a pároddal - A szakértő szerint sokáig együtt lesztek, ha ezek megvannak Hétköznapiak, mégis nélkülözhetetlenek a hosszú és boldog párkapcsolathoz.