Tűz az M3-ason

Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, az M0-ás autóút lehajtójánál.

2018. január 12. 18:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mutatjuk, hogy színeződött át Budapest a 2010-es totális Fidesz-aratás óta A FideszKDNP zsinórban harmadik parlamenti választási győzelme közepette csekély figyelmet kapott, hogy Orbán Viktorék nyolc év után képletesen szólva elvesztették a fővárost április 8-án.
NB I - A Honvédnak a mezőnyfölény kevés volt A címvédő Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a vendég Újpest csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 27
Csodás új hidat kap Budapest Holland referenciával nyerték el a pályázatot.
Visszatér az Éjjel-Nappal Budapest régi főszereplője Két éve tűnt el a képernyőről, de most újra szerepelni fog a sorozatban.
Hat bérletsorozatot kínál a Concerto Budapest a jövő évadra Hat bérletsorozatot kínál a 2018/2019-es évadra a Concerto Budapest, amelynek új formációja, a Ligeti Ensemble május 28-án ad koncertet.
Andrew Lloyd Webber 70. születésnapi koncert az Arénában! Jegyek itt! Látványos koncerttel ünnepli a Madách Színház Andrew Lloyd Webber születésnapját Andrew Lloyd Webber idén 70 éves. A zseniális zeneszerző ezer szállal kötődik a Madách Színházhoz, ezért döntöttünk...

Világszínvonalú futballparódia a Nyíregyháza játékosaitól Hárman sérültek bele egy szerelésbe a Győr elleni meccsen.
Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván: A Villa Negra románca Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a Hattyúdal című film betétdalának Budapest Bár általi feldolgozását énekelte az első adásban. A produkció 30 pontot kapott a zsűritől, ám az értékelés előtt az énekes...
Lezárták az M3-as autópálya egy szakaszát Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalát Atkárnál.
Tiszta dili volt a mai ügyelet, végül már csak kapkodtam a fejemet Holnap folytatjuk, és tudósítunk Budapest pusztulásáról. Addig is tánc, pihi, szeretet.
Angol tájba illő kastély áll Budapest peremén A nap mint nap autósok tízezrei által járt Budaörsi úton omladozó rejtélyes sarokház története.
Pontszámban beérte a Videoton a Fradit Végig vezetve 4-1-re nyert a vendégcsapat a címvédő Budapest Honvéd ellen.