Tűz az M3-ason

Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, az M0-ás autóút lehajtójánál.

2018. január 12. 18:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hárommilliós adományt kap a Kanizsai Dorottya Kórház Kórházfelújításokról szóltak a hírek az elmúlt hetekben. Zajlik az Egészséges Budapest Program.
Hadházy szerint a szokásos ár legalább négyszeresébe kerül majd a Belgrád-Budapest vasút kilométere De a kínai hitel megéri, reagálta Szijjártó.
Letette a doktorit a Nyíregyháza játékosa A bajnoki szünetekben és a meccsek után is azért tanult, hogy a pályafutása végeztével is legyen mivel keresnie a kenyerét.
Tizenöt százalékkal nőtt az utasforgalom a Budapest Airporton 2018-ban Tavaly 13,1 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Február végén rendezik a Budapest Táncfesztivált A San Francisco-i kortárs balett-társulat, az Alonzo King Lines Ballet lesz a díszvendége az idei Budapest Táncfesztiválnak, amelyet február 20
Őszinte karcfelirat került elő Budapest német megszállásának hónapjaiból A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság falára felvésett szó sokak számára az egyetlen megoldást jelenthette. Mert máshogyan nem bírták volna ki.

Újabb nagy változás az RTL Klub estéiben A Barátok Közt és az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatot, és a Fókuszt is érinteni fogja, már hétfőtől.
Idegesítő kutyapiszkok a belvárosban Két lépésenként kutya ürülékbe botlik a járókelő Budapest belvárosában. Az emberek széttapossák és tovább hordják a bűzölgő kutyapiszkot az utcákon. Hiába van több szemetes kifejezetten erre a célra, ...
Feloldották az útlezárást az M3-as autópályán Gödöllőnél Feloldották az útlezárást az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Gödöllőnél, de a torlódás még mindig jelentős - közölte az Útinform a honlapján.
Megfigyelte már ezeket a fantasztikus mozaikokat Budapest házfalain? Városbújócska sorozatunkban a főváros építészeti szépségeit mutatjuk be ebben a részben a leglátványosabb pesti mozaikok kerülnek sorra. A századfordulós házakon az építtetők gyakran feltüntettek me...
Jégkorong Erste Liga: szétlövéssel nyerte a rangadót a DVTK A címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék csapata szétlövéssel 4-3-ra győzött a legutóbb döntős MAC Budapest vendégeként a jégkorong Erste Liga keddi rangadóján.
Még hogy a budapesti ingatlanok drágák: itt még brutálisabbak az árak Budapest kifejezetten olcsónak számít az európai fővárosok között....