ByeAlex megmutatta, hogy milyen jó nő a kedvese

Thaiföldön lógatja a lábát barátnőjével az X-Faktor mentora.

2018. január 12. 19:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Plasztikáztatta arcát az X-Faktor mentora - Ezért változott meg a külseje Gáspár Laci nem először szánta rá magát a plasztikára.
ByeAlex bikinis fotót posztolt barátnőjéről A tavalyi X-Faktor mentora éppen Thaiföldön nyaral szerelmével, ahonnan most egy szuperszexi fotót osztott meg a rajongóival.
Barátai falatoznak az X-Faktor rosszfiújából Petics Kristóf, az egykori x-faktoros, akit verekedés miatt zártak ki a versenyből, jó ideje nem hallatott magáról. Most azonban új videoklippel jelentkezett, olyannal, amely meglehetősen lehangoló ké...
Színésznek állt Danics Dóra Az X-Faktor negyedik évadának győztesétől sosem állt távol a színészkedés gondolata, nemrégiben pedig valóra váltotta álmát.
Talpra, Magyar musical az Arénában - Jegyek és szereplők itt! Az 1848-as szabadságharc 170 éves jubileuma alkalmából a egy sztárszereposztással érkező rockmusicallel emlékeznek meg az Arénában a forradalomról. A Szurdi Miklós rendezésében érkező ősbemutató s...

2017 sem a TV2 éve volt A nézettségi versenyben az X-Faktor és a Mi kis falunk végzett a dobogón, a Tények 331-szer kapott ki a Híradótól.
Egyre szexibb Opitz Barbi A 2016-os X-Faktor győztesét, Opitz Barbit egy visszafogott, szerény lányként ismerte meg az ország, azonban nagy változás történt, és már nem csak a haja olyan, mint egy vadmacskáé.
Szülei féltik: Az X-faktor 16 éves sztárja hónapok óta nem tért haza Apja retteg, hogy a fiatal énekes kárt fog tenni magában.
Megírta a kórral folytatott harcát a karácsony előtt meghalt x-faktoros Blogban írta ki magából fájdalmait, örömeit, lelki megpróbáltatásait és a gyilkos kórral vívott harcának részleteit a 2013-as X-Faktor középdöntőse, Karapándzsity Kristóf. A 23 éves énekest karácsony ...
Radics Gigi: Értük fogunk gyertyát gyújtani Az X-Faktor mentora több olyan szerette nélkül karácsonyozik idén, akik szorosan az élete részei voltak.
Elhunyt az X-Faktor 23 éves énekese Alföldi Róbert így búcsúzott tőle Karapándzsity Kristóf a 2013-as magyar X-Faktorban indult.