Vajon tudják a fideszes polgármesterek, hol az 1300 befogadott menekült? Videó

Altusz Kristóf államtitkár a minap bevallotta: tavaly 1300 menekültet fogadott be Magyarország, csak erről a menekültek biztonsága érdekében nem beszéltek. Az MSZP szerint ezzel stikában végrehajtották a Soros-tervet. Több száz fideszes polgármester gyűlt össze a Bálnában, hogy a migránsválságról beszéljen, ott elkaptunk néhány embert, hogy megkérdezzük, tudják-e, hol vannak a befogadott menekültek.

2018. január 12. 19:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Európa büszkeségéről szólt az a szöveg, amit a magyar kormány megvétózott Még a lengyelek is támogatták, hogy az EU megmutassa Kínának, hogy nem hagyja magát. De Magyarország elérte, hogy ne legyen közös kiállás.
Francia lap írt Magyarországról Magyarország az identitási szenvedélyek középpontjában Közép-Európában címmel jelent meg terjedelmes írás a Le Figaro című francia konzervatív napilapban szerdán.
Annyian hagyják el Horvátországot, hogy az elnök rendkívüli állapotot hirdetett Még hogy Magyarország veszélyben van, elég csak a szomszédba átnézni!
Czeglédy Csaba védőszónokai Czeglédy Csaba ügyében mondott védőbeszédet egy Soros-hálózati aktivista a Pesti Srácok szerint. A lap szerint Szendrő-Németh Tamás dolgozott a Helsinki Bizottságnak és a TASZ-nak ...
Ortodox keresztények tiltakoznak hívőtársuk, Perczel István vallástörténész Soros-listázása miatt Szerintük a pártállami időket idézi az ügy.
Vége a tüntetésnek, békében vonulnak haza Soros őrjöngő hívei Elmaradni látszik a kormánymédia által rettegett utcai háború.

Utoljára egy szerb háborús bűnös nevezte idegen ügynöknek a vajdasági akadémikust, aki felkerült a Figyelő listájára A magyar nyelvű egyetemi oktatás egyik megteremtője, a kulturális autonómia egyik fontos szószólója. De fontosabb, hogy Soros.
Chikán Attila: Fenyegető, hogy olyan akadémikusokat és civileket listáznak, akik nem is politizálnak Orbán Viktor egykori minisztere elcsukló hangon kérte számon a Fideszen a Soros-listát, amelyre ő is felkerült.
Elutasított ma Magyarország és Lengyelország egy fontos EU-s megállapodást Magyarország és Lengyelország uniós nagykövetei ma ellene szavaztak annak a kompromisszumos szövegnek, amelyet az unión belül kiküldött munkavállalók szabályozása terén végső változatban kidolgoztak,....
Magyarország csatlakozott az uniós Mesterséges Intelligencia Nyilatkozathoz A nyilatkozathoz kapcsolódva a visegrádi tagországok külön állásfoglalást is közzétettek, hangsúlyozva, hogy a területet érintő fejlesztéseket, együttműködéseket célzottan ösztönzik a jövőben. 
Gőgös Zoltánnak is most lett elég a politikából Az MSZP elnökhelyettese Harangozó Tamásnak adja át a parlamenti helyét.
Orbán: Magyarország elindult a saját maga által választott úton A miniszterelnök győzelmi beszédében a határon túli magyaroknak és azoknak is megköszönte, akik érte imádkoznak.