Öt nap után ért véget az első magyar túszdráma

Több mint négy évtizeddel ezelőtt, egy hideg januári pénteken, dél után pár perccel lövés visszhangzott Balassagyarmat főterének épületei között. Ezzel pedig alig fél perc alatt pont került az eddigi legnagyobb magyarországi túszdráma végére.

2018. január 12. 19:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Az MSZP "stop oligarcha" törvénycsomagot nyújt be
Fidesz: a Gyurcsány-párt jelöltjei Magyarország ellenfelei A Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei - reagált a Fidesz szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára
Kárpát-medencei együttműködés a borvidékek és a borkultúra fejlesztéséért Magyarországi és határon túli magyar borászok erősítették meg együttműködési szándékukat szombaton Budapesten, amikor Budafokon aláírták a II. Kárpát-medencei Borszerződést a borvidékek és a borkultúra fejlesztésére.
A TV2 visszahozza az Áll az alkut Februárban folytatódik a TV2 vetélkedője.
Támogatásáról biztosította Kairót az amerikai alelnök Pence sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a két ország kapcsolatai sohasem voltak erősebbek.
Nem fog megállni a tram-train Kishomokon Pedig még aláírást is gyűjtöttek az ott lakók.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Jutott Altus-pénz a DK-nak is Három alkalommal, összesen nyolcvanötmillió forint kölcsönt nyújtott Gyurcsány Ferencék családi vállalkozása, az Altus a Demokratikus Koalíciónak derül ki abból a levélből, amelyben Dobrev Klára magyarázta a jegybanknak a Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-nek adott hiteleket. Utóbbiak miatt az MNB ugyanis piacfelügyeleti eljárást indított a társaság ellen.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka 
MI: Simicskáék irányították az OLAF által vizsgált Eliost Simicska Lajos zászlóshajója, a Közgép Zrt. egy vállalkozáson keresztül többségi tulajdonnal rendelkezett az Elios Innovatív Zrt.-ben abban az időszakban, amelyet az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF vizsgált - írta a Magyar Idők szombaton cégbírósági iratok alapján.