Öt nap után ért véget az első magyar túszdráma

Több mint négy évtizeddel ezelőtt, egy hideg januári pénteken, dél után pár perccel lövés visszhangzott Balassagyarmat főterének épületei között. Ezzel pedig alig fél perc alatt pont került az eddigi legnagyobb magyarországi túszdráma végére.

2018. január 12. 19:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Gigantikus horogkereszt lángolt a mezőn Hitler születésnapját ünnepelték az amerikai neonácik.
A német kormány irodát nyitott Irakban, hogy segítse a menekültek visszatérését Első körben 12 ezer irakinak kellene visszatérnie Németországból.
Áll a bál: a tréner ezért haragudott meg a Nemzeti Sportra Érdekesen alakult a sajtótájékoztató.
Bruce Willis reklámjánál vannak ezerszer jobb magyar példák A színész olyan lelkesedéssel iszik energiaitalt kávé helyett, hogy megnéztük, milyen külföldi sztárok adták még az arcukat és a nevüket hazai márkákhoz.
Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban Kortársunk Csehov címmel nyílik kiállítás az orosz drámaíró műveinek magyarországi előadás-történetéről a Bajor Gizi Színészmúzeumban szerdán.
Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka A káprázatos neon shoot 'em up-jairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Emberi mulasztás miatt bénult meg Tokió belvárosa Hangosbeszélőkön jelentették be a terrortámadást Tokió központjában, de téves riasztás volt.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.